myTaste.fi

Tietoja minusta

Oma valokuva
Äiti ja vaimo, henkinen hippi, viherpiipertäjä, mökkihöperö, lukutoukka, lankahörhö, kipuilija, metsässäkulkija, ilon ja valon etsijä

perjantai 6. joulukuuta 2013

Hyvää itsenäisyyspäivää

Kuva netistä

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille lukijoilleni!

Tänään muistan erityisesti edesmennyttä isääni, joka joutui nuorena poikasena lähtemään maatamme puolustamaan, ja menetti niissä tehtävissä toisen jalkansa.

Hiukan on nyt perhosia vatsassa, sillä olen lähdössä juontotehtäviin. En nyt ihan Tampere-talolle vaan hiukan pienimuotoisempiin itsenäisyysjuhliin. Pitäkää peukkuja! Ehkä sitten ensi vuonna sinne linnaan, iltapuvussa mikrofonin varteen ;). 

Juhlien jälkeen on vuorossa itsenäisyyspäivän perinteinen piparien leivonta- ja koristelusessio tyttäreni kanssa, iso taikina odottelee jääkaapissa! Ja illalla sitten ruudun ääreen katsomaan miten Tampere-talossa juhlitaan.


9 kommenttia:

 1. Muistellaan isiämme.
  Onnea juontotehtäviin.
  Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 2. Hyvin se juontokeikkasi menee!
  Ollaan kiitollisin mielin heitä kohtaan, jotka tekivät meille itsenäisen Suomen!
  Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 3. ♥ Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 4. Minä pidän peukkuja ja varpaatkin pystyssä

  Hyvää itsenäisyyspäivää ♥

  VastaaPoista
 5. Kiitos, samoin sinne! Upeat juhlat Tampereella!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista kaikille! Totta tosiaan, mahtavat juhlat Tampereella. Olen aina tykännyt kuunnella runonlausuntaa, ja mielestäni runovalinnat olivat hienoja, kuten koko konsertti!

  VastaaPoista
 7. Upeat piparitalot teitte! Ja kaunista on teidän pihallakin, meillä ei ihan vielä noin paljoa lunta. Mäkin tykkäsin Tampereenjuhlista, vaikka puuhailinkin samalla muuta - hyvää lahjojenostoreissua ja mukavaa viikoloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös sinulle Peppermint. Eipä noita piparitaloja voi oikein mihinkään kovin matalalle esille laittaa, kun meillä menisivät parempiin suihin hetikohta. Tuolta ylähyllyltäkin niitä kovasti vahditaan...en minäkään koskaan jaksa itsenäisyysjuhlia koko aikaa katsele, vaan aina ohimennessäni kurkkaan mitä tapahtuu. Nythän riitti pelkkä kuunteleminen, kun oli musiikkia ja runoja.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!