Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Joulua pakoon

Jossain aikaisemmassa postauksessa mainitsin, että meille on tulossa erilainen joulu, jonka vietämme Espanjan Torreviejassa. Olen sairastanut paljon parin viime vuoden aikana ja joulun laittaminen ei nyt kertakaikkiaan napannut, joten varasimme matkan ja majoituksen jo kesällä. Reissussa olemme kahden, lasten ja kumppaneidensa kanssa vietimme itsenäisyyspäivää, mikä oli huippuhauskaa, kun saimme kaikki yhtaikaa paikalle. 

Tervetuloa matkalle mukaan!

Torreviejaan matkustimme jo kolmatta kertaa. Lento meni hyvin, sain ikkunapaikan joten sain ihailla maisemia. Joskin olin kovin kuumissani kun aurinko paistoi. Alicanten lentokentältä hyppäsimme bussiin ja matkustimme noin tunnin matkan Torreviejaan. Jo bussimatkalla alkoi tuntua kodikkaalta, kun näki tuttuja maisemia. Asunnollamme meitä oli vastassa yhteyshenkilömme Elena, joka näytti paikat meille.

Asunto on tyypillinen espanjalainen kuten aikaisemmatkin. Käytössä on nyt kaksi makuuhuonetta, joten tilan tuntua on enemmän, kun vaatteille ja tavaroille on säilytystilaa. Edellisessä asunnossa oli vain kaasuhella, nyt on oikea uunikin ja keraaminen taso. Asunto on todella siisti, joskin aina ihmettelen epämukavia huonekaluja. Itse kaipaisin mukavampaa sohvaa ja kunnon nojatuolia. Mutta aika vähänhän asunnolla tulee vietettyä aikaa. Parveke on pieni ja sieltä näkee vain vastapäisen kerrostalon seinän, joten viime reissulla harrastamaamme parvekekyttäystä ei nyt pääse harrastamaan :)







Purimme laukut, ja vaikka olimme matkasta uupuneita, halusimme vielä suunnata rantakadulle kauniiseen iltaan syömään. 



Tämä ruokakuva on jo eri päivältä, mutta eräästä kebabpaikasta sain ihanan falafel-annoksen. 


Hiukan on ollut ongelmia syömisten suhteen, sillä espanjalaisille juusto, kananmuna ja jopa tonnikala on vihannes. Mutta olen syönyt kiltisti mitä eteen kannetaan.


Joulukoristeita ja -valoja on jonkin verran kaupoissa ja kaduilla, mutta kovin suurta jouluhössötystä ei ole näkyvissä.





Keskiviikkona vietimme aurinkopäivää rantakadulla. Näkyipä rannalla tuulensuojassa muutama auringonpalvojakin. '


 Torstaina olikin vähän sateisempi päivä, joten lähdimme bussilla valtavan isoon Zenian ostoskeskukseen. Vähän vaatteita lähti mukaan, sekä Desigualin laukku, josta olen jo kauan haaveillut. 


Pariksi seuraavaksi päiväksi vuokrasimme auton. Mutta siitä lisää seuraavissa päivityksissä.


4 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa sinne lämpimään teille kaikille. Kiva kun jaat tunnelmia meille tänne kylmään. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja hyvää joulunaikaa sinulle myös!

      Poista
  2. Nautinnollista lomaa ja joulua kummallekin, itse suuntaan Pärnuun kylpylään jouluksi ja nauttimaan erilaisesta tunnelmasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvää Pärnun reissua, eikös olekin ihana päästä valmiiseen pöytään?

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!