Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

perjantai 4. lokakuuta 2013

Koekaniinina

Hih, taisin sitten ylittää itseni huuhaa-jutuissa tuossa edellisessä flow-postauksessa, kommenttien "paljoudesta" päätellen ;). Kiva kuitenkin kun edes muutama kommentti tuli. Joskus pitää mietiskellä vähän syntyjä syviä, niin sitten voi taas heittäytyä pintaliitäjäksi ja miettiä vaan turhuuden tuoksuja ja hömpötyksiä.

Nimittäin kerrankin meikäläistä onnisti. Meikkirintamalla suosin paljon kotimaisia Lumenen tuotteita (ihan nyt tietoisesti mainostan), joissa on mielestäni hinta-laatusuhde kohdallaan. Ja nimensäkin tuotesarja on saanut mökkikunnassamme Kuhmoisissa sijaitsevasta Lummenne-järvestä (erikoisterkut Sarille joka siellä mökkeilee perheineen!). Lumene etsi facebook-sivuillaan testaajia uudelle cc-tuoteperheelleen (siis kuka vielä käyttää bb-meikkivoidetta, saas nähdä missä kirjaimessa ensi kesänä ollaan menossa). Koska olen erinomaisen tykästynyt tuohon Lumenen cc-meikkivoiteeseen, niin kirjoitin hyvät faktat miksi juuri minun pitäisi päästä testaamaan ko. tuoteperhettä, johon nyt siis on tullut myös puuteri ja peitevoide. Ja ihme ja kumma, minut valittiin sadan testaajan joukkoon ja postissa tuli tällainen ihana paketti:
Eli cc-meikkivoidetta joka sävyä, kahta sävyä puuteria ja peitevoide. Näitä nyt testailen pari viikkoa ja täytän sitten netissä kyselylomakkeen. Arvaatte varmaan, että meitä on täällä parikin innokasta testaajaa. Vaaleaihoisempi tytär sai käyttöönsä vaaleansävyisemmän meikkivoiteen ja puuterin, minä sitten kokeilen noita muita. Tuo tummin meikkivoide kyllä on sen verran tumma minullekin, että saa odotella ensi kesän rusketuksia. Minulla on ohut ja herkkä iho, joka punoittaa helposti. Tätä koko repertuaaria kokeiltuani naama näyttää ihan asialliselta, punoitukset ja pikku virheet peittyvät, mutta ei tule kuitenkaan mitenkään paksusti paklatun näköinen. Eli ovat kepeitä ja luonnollisen näköisiä, ja meikki säilyy siistinä pitkään.

Pari päivää oli fiilistelemässä syksyä mökillä koirien kanssa, latailin samalla akkuja ensi viikon töihin paluuta varten. Ihan rehellisesti voin sanoa, että tosi ihanaa kääräistä hihansa ja palata töihin, ja mikä parasta nähdä ihania työkamujani! Tänään vielä tehtiin veljen vaimon kanssa kunnon metsäretki koirien ja sienikorien kanssa. Sienisaalis oli laihanlainen, mutta se ei haitannut, kun oli mukavaa juttuseuraa, ilma oli ihana ja liikuntaakin tuli ihan huomaamatta. Vielä on tiedossa mukava viikonloppu perheen ja ystävien kanssa, joten mikäs tässä on aurinkoista naamaa näyttäessä.

Aurinkoa teillekin!

6 kommenttia:

 1. Hienoa onnea, ihana paketti. Nyt olet sitten miehen mieliksi kotonakin aina viimeisen päälle laitettuna :)
  Hyvää viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanan aurinkoista viikonloppua sinulle myös!!!!
  Ihmetttelen aina tätä, että jaksat blogiasi kaiken touhun keskellä päivittää näin raikkaasti. Mutta kirjastotädillä on kirjoittajan lahja.

  VastaaPoista
 3. ♥kauniit kukka-asetelmat! mulla on samanlainen hauska peltisanko, se on kait joku vanha sammutussanko..

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanista kommenteista! Juu Anneli, ainahan täällä kotioloissa ollaan vimpan päälle meikissä. Asiakaspalvelussa on ainakin kiva olla asiallisen näköisenä. Tuula, varmaan taas blogipäivitykset vähenee kun palaan ensi viikolla töihin. Riitta Sinikka, se on tosiaan vanha palosanko. Meille on haalittu noita paloalan antiikkijuttuja, kun mies on "alan miehiä".

  VastaaPoista
 5. Sehän on mukavaa, että pääsit "koekaniiniksi".
  Kauniita kukka-asetelmia olet rakentanut:)
  Aurinkoa myös Sinulle!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!