Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kuunnellaan kun lumet sulaa

Kuva viime keväältä, kun lunta oli paljon vähemmän

Hyvää naistenpäivän iltaa! Viikko on vierähtänyt aika kivuliaissa tunnelmissa, Herra Fibro asettui taloksi niin perusteellisesti että pari päivää piti olla töistäkin poissa. Nyt on olo hiukan kohentunut, jos ei ota huomioon tätä olohuoneen sohvapöytään kolauttamaani varvasta.
Koti voi olla varsin vaarallinen paikka.

Hankalan viikon jälkeen tunsin tarvitsevani pikku irtioton ihan vaan omassa (ja koirien) seurassa, ja kun mies ja tytär olivat järjestäneet itselleen omaa ohjelmaa, niin lauantaityövuoron jälkeen hurautin mökille. Siellä olivat maisemat vielä näin lumiset.
Mukavia sulapaikkoja oli kuitenkin metsässä Veeralle nuuskittaviksi ja kaiveltaviksi.
Lauantaina en jaksanut muuta kuin lämmittää saunan, minkä jälkeen pääsin vähän fiilistelemään (kun ensin olin siivonnut koirien lattialle levittämän roskiksen sisällön takaisin sinne mihin se kuului).
Mun ihan oma naistenpäivän aattoilta!

Kirppikseltä löytyi lisää kaleteripyyhkeitä, ja niitä virittelin tuonne heinäseipään päälle. 
Vanhin pyyhe on vuodelta 1975! Nyt jos näitä vielä löytyy lisää niin täytyy  viritellä toinen heinäseiväs. Meillä oli lapsuudenkodissani joka vuosi uusi tällainen pyyhe, kun uusi ostettiin niin vanha päätyi leivinliinaksi. Ja sitten jossain vaiheessa varmaan matonkuteiksi. Ei sitä silloin ajatellut, että näistä vielä minulle keräilykohde tulisi. 

Aikaisemmin kirppikseltä ostamani taulut saivat siirron kotiseinältä, kun ajattelin että sopisivat hyvin saunakamarin seinälle. Ja niinhän ne sopivatkin, jotenkin natsaavat hyvin väreiltään tuohon paneliseinään.
Koirat aina väsähtävät mökillä, vaikka ei tuolla hankien keskellä paljoa päästy ulkoilemaankaan. 
Veeran oma kolo on rappusten alla. Ja voi onnea kun saa jugurttipurkin nuoltavakseen!
Yhdet Lise-Lottet vauvakokoa olen neulonut. Viiden lehden tossuilla en viitsi enää teitä vaivata, niitä olette nähneet kaikenvärisinä. Taitavat jäädä pysyvästi tuotantoon, niin tykästynyt olen malliin. Itse olen tossukoiden suurkuluttaja. Mutta sukista tuli tällaiset:
Nyt sitten reippaana ja toivottavasti kivuttomana uutta viikkoa aloittelemaan. Ja perjantaista vapaapäivää odottamaan! Kivaa viikkoa kaikille!


5 kommenttia:

 1. Ihana mökkiloma! Ja ai kauhee sun jalkaasi! Kun mun jalkaterä näytti tuolta kun oli jalka lipsahtanut villasukissa portaissa, sieltä löytyikin kaksi murtumaa. Menin lekuriin kun oli kipee vielä yli viikon päästä ja sit olikin kipsi 7 viikkoa - toivottavasti toi sun paranee nopsempaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä oli kivaa risupartojen kanssa! Jalka on hurjan näköinen mutta ei enää kamalan kipeä, näin kyllä tähtiä kun löin sen. Ehkä siinä pieni murtuma on mutta en usko että sille tarvii mitään tehdä. Mä olen jotenkin tehokas telomaan varpaitani, joten mitään uutta tämä ei ole.

   Poista
 2. Hienolta vaikuttaa mökkiloma ystävien :) seurassa. Ihana tuollainen purkinpesu-apulainen. Hieno kalenteripyyhe valikoima, oispa tullu kerättyä.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa omaa aikaa ja tunnelmaa. Tsemppiä tähän viikkoon.

  VastaaPoista
 4. Mukavaa maaliskuuta ja lämpimiä kävelyretki-ilmoja koirien kanssa mökillä tai kotosalla!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!