Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Käsitöitä jos jonkinnäköisiä

Viime päivien ja viikkojen aikana olen onnistunut järjestämään itselleni paljon mieluista menoa, tavannut uusia ja vanhoja ystäviä ja käynyt fibrotapaamisessakin! Tämä viikonloppu on ollut rauhoittumista varten, kuusipäiväinen työviikko on edessä ja se vaatii kaiken mahdollisen energian. Kiireen lomaan on rentojakin hetkiä mahtunut, ja ne olen käyttänyt neulomiseen ja lukemiseen. Jotain valmistakin on tullut:
Viiden lehden tossut vaihteeksi sinisinä, hiukan pienempää kokoa ja mansikankukat koristuksena.
Kevään uutta raitalankaa vaahtokarkkiväreissä! Varteen tein vauvasukasta tuttua Lise-Lotte -neuletta, natsaa hyvin kahdelletoista silmukalle per puikko! 
Tyttö halusi hillityt, lyhytvartiset sukat koulutunnille. Tunnilla on kuulemma kiva heittää talvikengät pois ja vetää villasukat jalkaan. Pientä vilunkia piti sukkiin kuitenkin keksiä ja niinpä tein pöllöt varsiin ;)
Sopivia helmiä silmiksi ei tähän hätään pöllöille löytynyt, joten tein tuollaiset lankasilmät. Tyttö ehdotti että tekisin "kuolleet pöllöt" ja ompelisin rastit silmiksi, mutta siihen en suostunut vaan näistä pöllöistä tuli hyvin elävät, vaikka silmät taitaakin vähän harittaa! Olisi tietysti voinut tehdä joka toisesta kuolleen ja joka toisesta elävän. 

Yhden sortin käsityötä tämäkin:
Koirille oli trimmaus tilattuna, mutta ajattelin hiukan siistiä Ronjaa, ja homma karkasi käsistä, joten eilisilta kului koiria (ja sen jälkeen taloa) siistiessä. Trimmausaika on peruttu, ja tänään taas muistin miksi olen ulkoistanut tuon homman. Sen verran on kipeät kädet, selkä ja perskankut lattialla kykkimisen jäljiltä. Suursnautseria kun ei oikein voi nostaa pöydälle trimmattavaksi.

Tässä Veera äipän käpälöinnin jäljiltä:
No juu, hiukan ujostuttaa. En ole Veeraa enää stressannut nyppimällä, ikäneito kun on, vaan tyttö ajellaan koneella neljä kertaa vuodessa.
Eihän tuo nyt ammattilaisen työltä näytä mutta kelpaa meille.

Isäntä on lämmittänyt pihasaunan joten nyt sauna kutsuu! Mukavaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!