Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kirppiksellä

Moi vaan!

Kyllä sää hellii nyt lomalaista! Koirien kanssa ollaan käyty lenkkeilemässä ja pilkkijöitä kiusaamassa tuossa järven jäällä. Kummasti siellä muuten kertyy kilometrejä, kun olen ihan huvikseni laittanut kännykästä sports trackerin päälle. Lähemmäs viisi kilometria tulee helposti tarvottua, tasaista kun on. Metsässä tuntuu kilometri paljon rankemmalta kun on vaihteleva maasto. Tänään oli pallokin mukana, ja koirat saivat juosta oikein kunnolla. Nyt onkin sitten rauhallista...Kyllä taas nauroin näitä uljaita vahtikoiria. Pinja ei meinannut millään uskaltaa ohittaa sellaista vanerista taulua, missä oli pelastusrengas kiinni. Haukkui vaan ja otti sivulaukkoja. Toiset oltiin jo ohitettu ko. vaaranpaikka, kun Pinja päätti ottaa varman päälle ja teki laajan kaarroksen keskeltä järveä, ettei tarvinnut mennä lähelle ko. hirvitystä.


Kyllä oli ihanaa päästä kotiin turvaan ja takan viereen huilaamaan!

Poikkesin tänään kauppareissulla paikallisella pikku kirpparilla, ja kyllä kannatti! Löysin jotain ihanaa ja nostalgista:Varmaan moni muistaa nämä kalenteripyyhkeet, joita ainakin minun lapsuudessani ostettiin joka vuosi uusi. Mihinköhän nekin aarteet ovat kulkeutuneet, luultavasti leikattu matonkuteiksi. Näillähän on nykyään ihan keräilyarvoakin. Nämä pyyhkeet maksoivat peräti 2 euroa kappaleelta. Aion viedä nämä mökille ja ripustaa esille.

Löysin myös itselleni kesän rientoihin kukikkaan sifonkitunikan, hintaa myös se 2 euroa:
Minun värit!!!

Joskus onnistaa vaikka ei mitään erityisemmin odota löytävänsä. Löysin myös kauniita liinavaatteita ja helmalakanan tyttären sänkyyn.

Isäntä kyseli, eikö hunajamanteleita voisi syödä muulloinkin kuin jouluna, ja yhteistuumin päätettiin että miksipäs ei! Nämä varmaan katoavat suoraan pelliltä vaikka tein tupla-annoksen, maistuivat niin hyviltä taas. Tässäpä ohjetta!


Torstaina lähdetään katsomaan onko mökki pystyssä, viimeksi olemme olleet siellä uutenvuotena. Voi miten ihanaa päästä sinne taas. Se on todellinen sielunkotini! Tarkoitus olisi viipyä pari yötä, pitkänäperjantaina saamme varmaan myös pieniä pilkkijöitä paikalle. Jospa vaikka pidettäisiin pilkkikisat! Meillä on tapana järjestää mökillä hassuja pikku kilpailuja, joten ehkä nytkin...

Keräilin lenkillä vähän koivunoksia maljakkoon. Saas nähdä tulisiko näihin lehdet. Olisi pitänyt kerätä viime viikolla, kun kuu oli kasvava, nyt taitaa olla jo täydenkuun aika. Tämä on yksi noita vanhan kansan uskomuksia, joissa mielestäni on vinha perä. Eli jos jonkun haluaa kasvavan, pitää ajoittaa se asia kasvavan kuun aikaan. Ja jos sitten vaikka rikkaruohoja tai pajupensaita hävittää, niin silloin vähenevän kuun aika olisi otollinen, niin että ehkä pysyvätkin poissa. Tyttö ihmetteli miksi olin laittanut "pelkkiä risuja" maljakkoon.Nyt olisi varmaan oikea aika toivotella hyvät pääsiäiset. Voipi olla ettei tule ainakaan ennen pyhiä kirjoiteltua. Pyhinä voi sitten alkaa jännittää leikkaukseen menoa. Tänään oli soittoaika sairaalaan, leikkaava kirurgi onkin vaihtunut nuoresta naisesta (josta kovasti tykkäsin) vanhaan ja kokeneeseen mieheen. Olen kai vähän hankala tapaus, kun on kerran jo leikattu eikä käsi tullut kuntoon. Joten nyt sitten laitetaan kokemusta peliin.

Aurinkoista pääsiäistä, ystävät!

7 kommenttia:

 1. Mulla kans on ajoittain sports tracker aktivoimassa. Vaihtelevasti tosin :D
  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Sopii, sopii.... siitä vaan tuolia tuunaamaan :)
  Mukavaa pääsiäisviikkoa !

  VastaaPoista
 3. Kiitos Hannele ja Anneli kommenteista! Sports tracker pistää kyllä vähän vipinää kinttuun. Katsotaan Anneli tuota tuolin tuunausta, se on kyllä tulevaisuuden projekti. Nyt on hetket puikot ja koukut lepäämässä että saan edes toisen käden kuntoon.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maija tykkäämisestä ♥

  VastaaPoista
 5. Ei kestä Anneli, sun purkeista on helppo tykätä!

  VastaaPoista
 6. Kivoja mustia otuksia sun blogissa - liekö snautsereita. Tulin ekaa kertaa käymään. Kiitos kommentista blogissani.

  VastaaPoista
 7. Kiva kun kävit Katju! Snautsereitahan ne, yksi joka kokoa. "Kerää koko sarja).

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!