myTaste.fi

Tietoja minusta

Oma valokuva
Kirjastotäti Etelä-Suomesta kirjoittelee omaksi ja toivottavasti vähän muidenkin iloksi. Asustelen maalla ja perheeseeni kuuluu mies ja lapsia kotona ja maailmalla. Tavoittelen ekologista ja humaania elämänasennetta. Elämääni iloa tuovat luonto, mökkeily, puutarhanhoito, käsityöt, kirjat ja keittiössä puuhastelu. Pidän tanssimisesta ja käyn mielelläni teatterissa ja konserteissa. Minussa asuu myös pieni karavaanari. Omat haasteensa päiviini tuo fibromyalgia sekä liuta muita sairauksia. Blogistani löydät juttua ja kuvia minulle läheisistä asioista sekä kaikenlaista pohdintaa maan ja taivaan väliltä. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Suolaista hyvää

Tänään piti olla älä-tee-mitään -päivä eli tarpeellinen lepo ennen töihin paluuta, mutta kuinkas kävikään! Selailin uutta Pirkka-lehteä ja löysin kivan suolaisen ohjeen, jota piti heti kokeilla. Ohje löytyy täältä. Eli yrttiset kinkku-juustokierteet on kysymyksessä, joskin muokkasin hiukan ohjetta sen mukaan mitä kaapista löytyy. Kinkun korvasin meetvurstilla ja tuorejuustoksi laitoin yrttien sijasta aurinkokuivattu tomaatti -makua. Tuli tosi hyviä, ei niin rasvaisia kuin voitaikinaleivonnaiset kun ovat ihan hiivataikinaan tehtyjä.

Leipomisen lisäksi on kaiveltu kaappien kätköistä kaikenlaista ylimääräistä tavaraa, valokuvattu ja laitettu nettimyyntiin. Jos niistä jollekin olisi vielä iloa kun ihan turhaan nurkissa meillä pyörivät. Jospa nyt sitten aloittaisi sen älä-tee-mitään -vaiheen päivästä. Isoäidinneliöitä värkkäilen, 26 on tehtynä ja jämälankavarastot hupenee uhkaavasti! Eli jos jollain on kaappien kätköissä Seitsemän Veljestä -jämäkeriä, värit voi olla mitä tahansa, niin otan ilolla vastaan ja maksan postikulut. Menee jämälankapeiton idea mönkään jos pitää ostaa kaupasta lisää lankaa.

Palaillaan taas, kivaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Oli hyviä ja katosivatkin samantien, kun nuorisoa pölähti paikalle!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!