Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

lauantai 8. marraskuuta 2014

Isänpäivän aatto

Tänään on taas päivä, jolloin vannon etten ikinä enää valita mitään pikkuvaivoja. Suruviestejä on kantautunut monelta suuntaa, vaikeita sairauksia. Läheisten läheisiä. Sytyttelen kynttilöitä ja toivon sydämestäni voimia teille jotka niitä nyt erityisen paljon tarvitsette. Ajatuksin luonanne. 

Tänään olen erityisen iloinen siitä, että meillä raikuu nuorten ihmisten iloinen nauru. Tyttären uusia kavereita tuli ensivisiitille. Koska tulivat kauempaa, emme tyytyneet ihan perinteiseen sipsi-limu-karkki -kattaukseen, vaan teimme vähän tujumman iltapalan. 
Tyttö jo nauroi, kun ehdotin nachopaistosta. Sitähän meillä yleensä tehdään, kun kavereita kyläilee. Pussillinen nachoja, sekaan paistetaan ja maustetaan jauhelihaa, tänään peräti 700g. Purkilliset salsa- ja juustokastiketta tex mex -hyllystä. Juustoraastetta päälle ja uuniin. 

Salaattia ja myslisämpylöitä lisukkeeksi.
Jälkkäriksi kahvia ja pannaria! 

Isänpäiväkakkuna tänä vuonna porkkanakuppikakut, meidän perheen lempparit!
Takkauunia tässä lämmittelen, ajattelin laittaa possunlavan yöksi uuniin, huomenna sitten pulled porkia eli nyhtöpossua isänpäivän ateriaksi.

Yhdet sukat valmistuivat. Kutsun näitä lohikäärmesukiksi värityksestä johtuen. 
Varsi on taas tuota hauskaa vinoraitaa:
Ja nyt sitten varoituksen sana teille jotka ette vielä halua kuulla erästä j-alkuista sanaa. Voitte lopettaa lukemisen tähän. 

Nimittäin meikäläisen joulukorttipaja on avautunut, ja näyttää tällä hetkellä tällaiselta:
Kortteilu on niin mukavaa! Ja vaikka lopputulos olisi - hmmm - no vaikkapa käsintehdyn näköinen, niin uskon ja toivon että tekemisen ilo välittyy kortin mukana tervehdyksen saajallekin. 

Eli nyt jatkamaan askartelua! Mukavaa lauantai-iltaa ja Oikein Hyvää Isänpäivää!

5 kommenttia:

 1. Nam, nachopaistos tuo veden kielellä. Me tehdään joskus, mutta ilman jauhelihaa ja sekaan tulee jotain…öö…en muista mitä kun mies tekee aina sitä mutta hyvää on! Voiskin joskus kokeilla jauhelihalla.
  Hyvät on kyllä isänpäiväherkuttelutkin teillä! Me mennään mummulaan valmiiseen pöytään vaan kahville kun "meijän" iskä on reissun päällä, juhlitaan sitten isänpäivää loppukuusta.
  Niin, se j:llä alkava..kovasti on täällä jo mielessä. Ittellä paljon rauhallisempi olo kun kynttelikkö palaa ja tuoksuu piparille :) Korttihommia pitäs kanssa kyllä alotella, otan lapsista kuvan aina viime tipassa, mutta osalle menee ihan askarreltu versio. Onneks on vielä aikaa :)

  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Nyhtö possua rakastaisi meitinkin miesväki, mutta saavat tänä vuonna Ukin itsensä laittamaa lammasta ja Mummin taateli- marsipaanikakkua. Vaikka noi porkkanakuppikakut maistuis meiiläkin.

  VastaaPoista
 3. Nyhtö possu, aahh, niin todella hyvää.
  Makean näköiset tarjottavat ☺
  Hyvää isänpäivän aattoa ☺

  VastaaPoista
 4. Oi mitä herkkuja teillä tarjotaan.
  Niin makeaa kuin suolaistakin.

  Nätit sukat olet tehnyt.
  Ja niin joulukortit, minulla olisi aikaa, mutta en ole saanut niitäkään tehtyä. Viime jouluna ensimmäistä kertaa lähetettiin ostetut kortit, silloin en jaksanut niitä tehdä.
  Laiskaksi olen tullut !!!

  Oikein mukavaa isänpäivää ♥

  VastaaPoista
 5. ♥Nam, mitkä herkut! Oikein hyvää Isänpäivää sinne♥

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!