Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Blogiystävähaaste


Heei, olenpas ollut taas pitkään hiljaa. Sain jo jokin aika sitten Tasapainoilua ja tassunjälkiä -blogin Peppermintiltä tämän haasteen mutta jotenkin on vastaaminen jäänyt, nytpä päätin paneutua tähän. 

Bloggaajan nimi: Maija
Blogin nimi: Henkireikiä

Ikä/blogin ikä: 54 vuotta, blogikin jo 6 vuotta!

Aikaisemmat blogit: Tämä on ensimmäiseni, mutta aloitin tämän tuolla Vuodatus-alustalla. Hermot meni kun kuvia katoili sieltä ja siirryin tänne Blogspotiin. Kirjoittelin myös Hämärä hiljaisuus -nimistä blogia  Sairaankaunis-sivustolla, mutta enää en ole sitä päivittänyt. Se homma ei oikein toiminut, blogeja alkoi olla liikaa ja vaan muutamaa niistä päivitettiin pitkän päälle. Lukulampun valossa -nimistä kirjablogiani päivitän ahkerasti, joten se teettää tällä hetkellä eniten töitä. Pyrin kirjoittamaan jokaisesta lukemastani kirjasta jotain, joten päivityksiä tulee aika tiuhaan tahtiin sinne. 

Miksi aloitit bloggaamisen: Innostuin käsitöistä silloin 6 vuotta sitten, ja halusin tallentaa tekeleitäni kuvina, ja niin perustin blogin. Sittemmin aiheita on ollut laidasta laitaan kaikesta kiinnostuksen kohteistani: ruoanlaitto, leipominen, käsityöt, askartelu, puutarhajutut, matkat....

Mistä aiheesta postaat mielelläsi: Omasta arjestani, mitä siihen milloinkin liittyy. Iloja ja suruja, kipujakin.

Mistä aiheesta et postaa mielelläsi: Perheen ja läheisten yksityiselämä ei kuulu blogiin.

Kuinka kriittinen olet omaa blogiasi kohtaan: En oikeastaan kovin kriittinen. En tavoittele mitään hienojen life style -blogien ilmettä/sisältöä. Blogini on kotikutoinen, kuten minäkin olen ihan tavallinen maalaismuija :)

Mitä tapahtuu blogisi kulissien takana: Ihan tavallista elämää. Välillä hyvin hiljaista hissuttelua, välillä räväkämpää elämää ystävien, lastemme ja heidän kumppaneidensa kanssa. Tosiaan läheisten yksityiselämää suojelen enkä esim. julkaise kuvia heistä.

Blogisalaisuuteni: Enpäs nyt keksi mitään kovin salaista.

Suosikkisovellukseni: Ihan vanhanaikainen Facebook.

Blogin kautta olen saavuttanut: Kirjoittamisen iloa. Iloa siitä, että joku on saanut iloa kirjoituksistani. Olen ollut aika rehellinen esim. sairauksistani, ja koen että pääsen helpommalla kun en salaile asioitani. 

 Lempibloggaajasi: Peppermintin blogin Tasapainoilua ja tassunjälkiä luen aina, onneksi linkki tulee facebookiin niin ei mene postaukset ohi. Meillä on paljon yhteistä kuten kirjastotyö ja kirjat, sairaudetkin osaksi. Myös eettiset ja ekologiset asiat ovat kummankin sydäntä lähellä, ja Peppermint on toiminut yhtenä esikuvanani matkallani kohti vegaanista elämäntapaa. Vuoden siivooja on mustan huumorin ja sarkasmin mestari ja nautin suuresti hänen postauksistaan. Marja-Tertun Ruusun tuhkaa on täynnä iloa ja kauniita asioita, samoin Kaisan Pajupirtti. He myös osaavat valokuvauksen taidon. 

Mikä erottaa blogisi muista blogeista: Elän omaa elämääni ja kirjoitan siitä. Siihen ei pysty kukaan muu! 

Paras blogimuistoni: Kirjablogin puolella sykähdyttää aina, kun kirjailija itse on lukenut tekstini ja mahdollisesti jakanut sen esim. facebook-sivuillaan. Tällä sivustolla tuntuu aina mukavalta, kun joku kertoo ilahtuneensa tekstistäni tai samaistuneensa siihen. 

Kenet haastan mukaan: Taidanpa haastaa Pajupirtin Kaisan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!