Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

torstai 20. huhtikuuta 2017

Lomanjälkeistä elämää - onko sitä?

Pieni pyrähdys vielä Torreviejan aurinkoon ja perjantaimarkkinoille.


Saa penkoaKenkiä - etsi pari!


Tuoreita hedelmiä ja vihanneksia
Kermaiset capuccinot ja taas jaksaa shoppailla
Viimeisenä Torreviejan iltana kävimme syömässä ja ostimme vielä vähän tuliaisia. Sitten piipahdimme Rattotallissa, jossa viivähdimme vielä hetken viinilasin ääressä ja Timppa lauloi pari biisiä karaokessakin.

Olimme pakanneet jo päivällä, mutta illalla alkoi sitten hienosäätö. Löysin muuten netistä hyvän videon, miten vaatteet mahtuvat tosi hyvin pieneen tilaan, kurkkaapa video tästä:  Kliks
Tällä periaattella kun pakkaa niin on sitten kyllä melkoisen hankalaa, jos huomaa että tarvitseekin jotain vaatetta tuolta keskeltä nippua. Mutta hyvin mahtuivat kaikki ostokset, ja vaatteet pysyivät kohtalaisen sileinäkin. Eri juttu oli sitten painorajoitukset. Aikamoista kikkailua oli, että saimme sekä matkalaukut että käsimatkatavarat mahdutettua painorajojen sisään, mutta selvisimme kuitenkin koti-Suomeen kaikkien kamppeittemme kanssa.

Paluu arkeen on ollut aika haastavaa. Väsyttää, palelee... toivottavasti pian pääsemme keväisiin lämpötiloihin Suomessakin.

Arvatkaas mitä! Iloiset juhlat perhepiirissä jatkuvat ja meillä on tiedossa lakkiaiset. Reissun jälkeen olen alkanut hiljalleen leipoa tarjottavia pakastimeen. Onhan tässä vielä aikaa, mutta kun haluan tehdä tarjoilut itse, niin parempi aloittaa ajoissa. Juhlien alla sitä puuhaa riittää sitten kuitenkin viime tipan askareissa. Kakkupohjat on jo valmiina ja tänään oli pullan vuoro. Tein saksipitkoja, joista on helppo sitten leikata siivuja kahvipöytään.
Taikina kaulitaan levyksi, levylle voita, sokeria ja kanelia ja sitten rullalle ikäänkuin korvapuusteja tekisi.
Pötkö leikataan saksilla parin sentin siivuiksi, jotka jätetään alapuolelta kiinni. Sitten aletaan vääntää siivuja vuorotellen oikealle ja vasemmalle. 
Lopputuloksena oli kolme kappaletta tällaisia muhkeita kanelipitkoja. 

Lopputaikinasta tein voisilmäpullia, ja samoilla lämmöillä perunarieskaa iltapalaksi. 


 Huomenna olisi sitten tarkoitus avata mökkikausi, ihanaa! Varmaan viime hetket päästä avantoon ennen jäiden sulamista. Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Oi täältähän oliskin pitänyt lähteä johonkin lämpimään, sitä kun räpäskää vain sataa, eikä lämmöstä teitoakaan ☺
    Mukavaa viikonloppua Sinulle Maija ♥

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!