Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

perjantai 20. marraskuuta 2015

Vähän valoisampaa


 Huomenta! Jokos olette päästäneet joulun odotuksen valloilleen? Itse taidan mennä tänä vuonna matalalla profiililla kun ei nyt voimia riitä mihinkään ylimääräiseen. Näitä valoja tykkään kyllä viritellä sinne sun tänne tätä marraskuun pimeyttä valaisemaan. Lunta on luvassa tänne eteläänkin valoa tuomaan. Moni sitä varmaan odottaa, minä pärjäisin kyllä ilmankin. Mutta helpottaahan se elämää lasten kanssa kun on jotain tekemistä ulkosalla, ja tuo joulun tunnelmaa. Puhumattakaan noista kuratassuista, jotka kantavat rapaa sisälle. Eli tulkoon lumi jos on tullakseen!

Kunto on kohentunut kovaa vauhtia, kuume on ollut pois jo monta päivää. Koetuloksia edelleen odottelen. Suunnittelen kyllä töihin paluuta ensi viikolla, jos ei viikonloppu tuo mitään yllätyksiä tullessaan. 

Suunnittelin kovasti neulovani seitsemän tunnin bussimatkan Ouluun ja takaisin. Hankalaa se oli täpötäydessä Onnibussissa, mutta jotain sain sentään tehtyä. 
t
Pitsisukkiin kokeilin tuota kukkaraitaa Novitan tämän syksyn Sukkalehden ohjeella. 

Lapaset tein hotellikuolemaa uhmatakseni tyttärelle Oulun tuliaisiksi, ja menivätkin heti käyttöön.
Vihreitä miestensukkia aloittelin kotimatkalla bussissa. Niitä olen hiljalleen lopetellut tässä kotosalla. Sairastelu on nyt hidastanut neulomista, niveltulehduksen jäljiltä sain vasta toissapäivänä ensimmäistä kertaa otettua puikot käteen ja sukat lopeteltua. 
Varressa on tuota Jules-ruutukuviota. Se on kyllä tosi kivaa ja helppoa tehdä ja käy mielestäni tosi hyvin miestenkin sukkaan. 

Nyt aloittelin tämän raitalangan inspiroimana pitkästä aikaa Olga-sukkaa.
Jokohan sitä olisi ensimmäisten joulutorttujen aika? Snautseri-torttuja olisi kiva kokeilla! Mukavaa viikonloppua!3 kommenttia:

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!