Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Arvonta ja vähän neuleita

Heippa! Juhlallinen arvonta on suoritettu! Onnetar ei saapunut paikalle joten toimin ihan itse onnettarena, ja kaksi virallista valvojaa olivat karvaisia ja nelijalkaisia. Mutta lupaan ja vannon että arvonta suoritettiin puolueettomasti ja kaikkia taiteen sääntöjä noudattaen. 

Ja mitäpä siinä voittoarvassa luki?
Eli hurjasti onnea Teija Hämäläinen! Teijalle on ilmoitettu voitosta sähköpostitse, ja huomenna menen ostamaan valkoista lankaa ja aloittelen siitä sukkia. Malli on vielä hieman mietinnässä. Hmmm....

Arvonnan myötä toivotan lämpimästi tervetulleiksi uudet lukijani!

Onneksi perjantaina postilaatikkoon putosi Novitan uusi sukkalehti, ehkäpä tästä saan jotakin kivaa vinkkiä.
Vähän olen jo lehden malleja päässyt kokeilemaankin:
Kissojen kanssa vähän sävelsin, tein niihin ihan tavallisen vahvistetun kantapään (kun en osaa tiimalasia enkä jaksanut alkaa opettelemaan juuri nyt). Kissan naamat oli vaikein osuus näissä, kirjailu ja silmukoiden jäljentäminen ei ole vahvimpia puoliani. Mutta luulen että eräs nuori neiti näistä kyllä ilahtuu.

Pitsikukka eli Flowers in a row on kiehtonut mieltäni jo pitkään, ja päätin tehdä koetilkun kun Sukkalehdessä oli kädestä pitäen -ohje. Siltikin piti ottaa YouTube -video avuksi, ennekuin pitsikukkarivi onnistui.
Joskus teen vielä koko sukan! Olihan tuo aika pyörittämistä mutta ei sitten kuitenkaan mitenkään ylivoimaista kun idean hoksasi. 

Yhdet miestensukat olen saanut tehtyä.
Näihin jatkoin joustinta tuohon jalkaterän päälle niin sukista tuli kivan joustavat. Yhdestä kerästä tulee sukkapari ja kahdesta siis kaksi paria, ja suunnittelin tekeväni veljeksille samanlaiset joululahjasukat, missä vaan värit menisivät päinvastoin. Mutta sen verran tylsää tuo miesten perussukan tekeminen on, että huusin apua tuolla Facebookin Voihan Villasukka -ryhmässä, että joku vinkkaisi vähän mielenkiintoisemman sukkamallin joka myös miestensukkaan sopisi. Ja heti tulikin vinkki tällaisesta Jules-sukasta, joiden varsia olen jo aloitellut.
Helppo mutta aika mielenkiintoinen malli, oikeilla ja nurjilla silmukoilla sekä silmukoiden nostoilla tulee tuollainen ruutukuvio. Ajattelin jatkaa ruudutusta vielä jalkaterän päälle. 

Sairasloma jatkuu vielä ensi viikon, joten juuri muuta ei ohjelmassa ole kuin neulomista ja lukemista. Happihyppelyihin olen saanut lääkäriltä luvan mutta en mihinkään rehkimiseen. Keuhkot ovat jo paremman tuntuiset, mutta lääkekuuri vie voimat, särkee päätä ja saa vatsan sekaisin. Mutta kaiken kestän jos saisin vihdoin nuo keuhkot kuntoon. Voipi olla että tulee vielä lisätutkimuksia keuhkopolille. Kuntoutukseen lähtö on vielä hämärän peitossa, ei ole vielä varmaa toteutuuko kurssi ja jos toteutuu, olenko siinä kunnossa että voin lähteä.

Mutta mennään päivä kerrallaan ja toivotaan että aurinko paistelee risukasaan!

4 kommenttia:

 1. Ihanat kissasukat! Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
 2. Onnea vaan! Hienoja töitä oot tehny. Toivottavasti bakteeri lopulta häipyy!

  VastaaPoista
 3. Taas kivoja sukkia! Ja jatkahan paranemisia!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ystävät! Kyllä täällä eteenpäin rämmitään, kunhan pääsisin tuosta kamalasta lääkekuurista niin alkaisin varmaan voida paremmin. Pari päivää vielä!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!