Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

perjantai 24. lokakuuta 2014

Tulitikkutehdas

Hyvää alkavaa viikonloppua! Syysloma alkaa olla loppusuoralla, on ollut ihan mahtava viikko. Loman alkajaisiksi teimme parin päivän reissun Tampereelle murusieni luokse. 
Syötiin tietysti hyvin, minkä lisäksi oli ohjelmassa kirpparien kiertämistä. Tytär jäi tutustumaan kommuunielämään, ja me mieheni ja koirien kanssa kurvasimme matkailuauton SFC Maisansaloon, missä olemme olleet viimeksi ehkä noin kymmenen vuotta sitten. Lokakuinen maanantai-ilta oli karavaanarialueella erittäin rauhallinen, enkä nähnyt koko aikana muita ihmisiä kun meidät vastaanottaneen isännän. Vastaanotto oli erittäin ystävällinen ja alueen huoltorakennukset oli uusittu hulppean hienoon kuntoon sitten viime käyntimme. Hatunnosto alueelle, pitääpä tulla kesällä uudestaan!

Seuraavana päivänä pääsimme poikani opastuksella tutustumaan sellaiseen nähtävyyteen, mihin ei ihan oma-alotteisesti olisi tullut mentyä, nimittäin Tampereen vanhaan tulitikkutehtaaseen.
Tehdas on tällä hetkellä yksityisomistuksessa, ja omistajan siunauksella paikallinen nuoriso on vallannut sen.

Täällä on päästy tekemään toinen toistaan hienompia graffiteja ihan luvan kanssa. Täällä pidetään paljon myös bileitä, joskin varsinainen biletila oli lukittuna että paikat pysyisivät paremmassa kunnossa. 
Skeittiramppi:
Kierros tehtaassa herätti aika ristiriitaisia tunteita. Hurjaa, hienoa, jännää ja aika ahdistavaakin. Välillä tuli mieleen, että täällä voisi törmätä vaikka ruumiseen. 
Ihan muutama pullollinen spraymaalia on kulunut....
Welcome home....
Sohva on poikani vanha, hiukan huonossa hapessa nykyään. 
Kuluvan vuoden taidetta.

Kannattaa poiketa. Pääsymaksua ei peritä.

Reissussa tikuteltua:

Hauska malli. Seuraavat ovat jo puikoilla.

Ja vielä muutama väsynyt reissukoira:  Viikon loppupuolella oli mökkeilyä ohjelmassa, aikamoisen hyytävässä säässä. Ensi viikoksi onkin sitten lämpimämpää luvassa.

Nautitaan viikonlopusta, ja muistetaan kääntää kelloja. Tulee muuten tuntia pitempi loma!

6 kommenttia:

 1. Ihana nähdä kuvia meidän Murun lajikaverista. Näytillä näyttää olevan lisäksi nuorten ja vanhempien taidetta - graffitit ja villasukat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, olen ihaillut valkoista käppänää blogissasi. Meillä näitä on joka kokoa. Vaikuttavaa taidetta tosiaan nuo graffitit, villausukista en niin tiedä...

   Poista
 2. Täällä meillä päin oli syysloma samaan aikaan.
  Sinullahan on ollut kiva loma :)
  Jaksamista taas työhön, sitten maanantaina ♥

  VastaaPoista
 3. ♥aika jännittävä paikka :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Niinhän se on, että "matkailu avartaa ja reissussa rähjääntyy". Siis väsyneiltä näyttää koissulit ☺
  Mukavaa viikonloppua ☺

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anneli, Riitta Sinikka ja Mate! Kiva loma ollut tosiaan! Ja koirat kyllä väsyy reissussa ihan eri lailla kun kotisohvalla makoillessa.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!