Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

maanantai 13. toukokuuta 2013

Maanantai-illan selviytymistarina

Kiireisen työpäivän jälkeen, mene kaupan kautta kotiin. Lenkitä koirat, koska isäntä on päivystysvuorossa. Ripusta pyykkiä ja pyyhi vielä hätäisesti pölyt kilpaa kellon kanssa. Vaihda treenivaatteet ja lähde tyttären  kanssa zumbaan. Bailaa, hikoile, nauti, riehu, sydämesi kyllyydestä,iloitse zumbakamujen tapaamisesta, jännitä kun tytär vetää omat biisinsä lavalla (aloitteleva zumbaohjaaja), hoida debriefing kotimatkalla autossa. Ajakaa kotiin kaupan kautta koska zumbaohjaaja on ansainnut jotain herkkuja.

Kotiin tultua pikainen suihku ja kiljuva nälkä, kaiva pakastimesta Rainbow-pizzoja ja heitä uuniin. Leikkaa slice ja paloittele se saksilla annospaloiksi, jotka voit haarukoida suuhun ilman rasittavaa veitsellä paloittelua. Korkkaa kylmä siideri, ota hyvä kirja ja lysähdä nojatuoliin. Hätistä kuolaavat koirat kauemmaksi (ne on kyllä saaneet iltaruokansa joten voit kovettaa sydämesi). Ota vielä jälkiruoaksi äitienpäivästä jäänyt pätkismuffini, joka on tuunattu hienoksi karamellivärillä värjätyllä kermavaahdolla ja nonparelleilla. Totea, että muffini on parantunut jääkaapissa ja ota toinen. Kirjoita tyhmä blogikirjoitus, ilman kuvia, koska et ole jaksanut siirtää niitä kamerasta koneelle. Korkkaa toinen siideri ja mene hyvä ihminen sitten nukkumaan, että jaksat herätä seuraavaan kiireiseen työpäivään. Hyvää yötä!

5 kommenttia:

 1. Huh, huh.... minua alkoi jo pelkkä lukeminen hengästyttää :)
  Minä olen töiden jälkeen vain istunut tuolissani ja virkkaillut !

  VastaaPoista
 2. Kiitokset käynnistä taas ihanat Anneli ja Riitta Sinikka. Joskus on näitä iltoja (ja päiviä), jolloin todella saa juostakilpaa kellon kanssa. Varmaan sekin vaikuttaa, kun on pitkään ollut kotona käsileikkauksesta toipumassa, niin tuntuu kovin hektiseltä kun arki alkaa taas pyöriä täysillä. Jos tänään viettäisi vähän rauhallisemman päivän ja illan!

  VastaaPoista
 3. Jopas oli tiivis ilta! Ja silti aika kiva selvästikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se oli, aikataulutusta aamusta iltaan. Loppuviikko pitää sitten ottaa rennommin ;).

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!