myTaste.fi

Tietoja minusta

Oma valokuva
Äiti ja vaimo, henkinen hippi, viherpiipertäjä, mökkihöperö, lukutoukka, lankahörhö, kipuilija, metsässäkulkija, ilon ja valon etsijä

keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Hiljaista eloa

Hei! 

Ei ole mäyräkoiramysteeri ratkennut, ei. Jonkin sortin uupumus on nyt vallalla, ja Herra Fibrokin heittäytyi häijyksi, kun säiden muutosta on luvassa. En siis kamalasti nyt tarinoi, mutta ajattelin näyttää joitain viime viikonloppuna mökillä räpsimiäni kuvia kesän tulon hengessä. 

Terveys/sairausrintaman kuulumisia voitte lukea täältä, joskaan siellä ei ihan viime päivien kurjuuksia ole kerrottu. Mutta tätä samaa vanhaa särkyä ja uupumusta tämä on, ei siitä sen enempää. Mutta siis mökille!
"Eteläsiiven" karunpuoleinen lounaskattaus:
Lounas oli kuitenkin herkullinen. Iltapala katettiin terassin katon alle. Kai jouluvalot voi virittää kattoon kesäksi? ;) Terassi kun on kovin tumma niin nämä luovat kivasti tunnelmaa. Aikani käänsin ja väänsin pöytää ja tuoleja niin että sain energiat kohdilleen. Vaikka olen "jalat maassa" -ihminen niin näille jutuille olen herkkä. 
Väsähtänyt metsäkoira:
Ja tässä eräs epäillyistä multarosvoista. Yrittää kiivetä köyttä pitkin pakoon. Tämän kaveri on hukassa. Sen liaani katkesi, ja pelastin sen sammalikosta. Nyt sitä ei löydy mistään. On varmaan tehnyt jotain tosi pahaa kun on paennut paikalta.
Lakan kukkia on mökkirannasssa paljon. Tulisikohan tänä vuonna muutama marjakin? Kukkia on ollut ennenkin mutta ei näin paljoa.
Mustikkasatokin näyttää lupaavalta. Toivotaan runsaasti pölyttäjiä. 
Raate availee nuppujaan vesirajassa. Siitepölyä on vielä paljon. 
 Kukkakukkulaa:


 Ehkäpä piristyn kun pääsen loppuviikoksi näihin maisemiin. Ja saamme mieluisia vieraitakin!
Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua sullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!