Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

perjantai 22. toukokuuta 2020

Meilläkin sisustetaan

Minä en pidä itseäni minkäänlaisena sisustusihmisenä. En vaihda vaihtamisen vuoksi, samat verhot roikkuvat ikkunassa vuodesta toiseen. Mökillä vietetään paljon aikaa, ja  ilmeni tarve saada mökille uusi sohva, jonka saisi levitettyä vuodesohvaksi. Samoin se voisi olla vähän jämäkämpi, suurempi ja mukavampi. No sellainenhan meillä oli yläkerrassa lähes käyttämättömänä. Niinpä sohva punnerrettiin peräkärryyn ja se matkasi mökille. Sisäänkin se mahtui kapeasta mökkiovesta, mutta vaati karmien irroituksen. Samalla mökkiolkkarin tyyli muuttui muutenkin. Valitettavasti minulla ei ole ennen-kuvaa näyttää, mutta tässäpä lopputulos: 
Lopputulokseen olen tyytyväinen, koko olkkarin ilme  muuttui. Uutta on ainoastaan matto, joka aluksi tuntui vähän liian tummalta, mutta kun ikkunoista tulvii valoa, se ei haittaa.

Mökkikylppäri on uusittu vesivahingon jäljiltä, joten senkin puoleen mökillä on kiva olla. 


Tännekin suurin osa tavarasta hankittiin käytettynä.

Laattaa ostimme sen verran paljon, että keittiön välitilan repsottavat kaakelit saatiin vaihdettua. Nyt kun keittiössä on enemmän valoa, tekisi mieli maalauttaa nuo kaappien ovet, mutta ehkä sitten enstaina. Keittiö on pikkuruinen ja erillään joten sinne ei juurikaan kukaan edes kurki. 

Mökillä syödään aina hyvin. Kalaa monessa muodossa. Joulupukki toi sähkösavustimen, ja sitä on jo käytetty paljon. 
No mutta mitä sitten tapahtui sille vanhalle mökkisohvalle? Se matkasi paluukuormassa kotiin ja täytti yläkerran tyhjän paikan. 


Tähänkin kokonaisuuteen ole tyytyväinen. Nyt varmaan projektit riittävät vähäksi aikaa ja aletaan viettää kesäelämää, kun ilmatkin näyttävät muuttuvan kesäisiksi.

Aurinkoista viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Aikamoinen rahtaaminen tuollaisissa sohvissa. Nimittäin itelläkin on vastaava ja se piti purkaa osiin kun muutin tähän. Levitysmekanismi sitten painaa aikalailla.
  En ole minäkään sisustaja tyyppiä, mutta välillä mietin jo vähän kausteiden paikan vaihtoa. Kun ovat jo vuoden olleet :)) En ole vielä kuitenkaan ryhtynyt toimeen.
  Mukavaa kesän alkua, on ainakin herkkuja teillä syötävänä!

  VastaaPoista
 2. Hei Maija, aikamoinen urakka teillä on ollut siellä sohvia eestaas rahdatessa ja remontoidessa. Mutta kivaa puuhaa se kuitenkin on. Onhan se mieluisaa kun saa jotain uutta kotiin ja mökille. Oikein viihtyisältä näyttää. Tuo teidän mökkipaikka on tosi ihananoloinen. Nauttisin varmasti siellä järven rannalla. Tuli mielee tuosta sohvan sisäänkantamisesta, että me ostettiin myös sohva kotiin ja vanha yli 30 v. palvellut rakkauteni piti kantaa ulos. Vaan kuinkas siinä puuhassa kävikää? Sanotaan yhdessä lasten kuvakirjassa joka on meillä perinteiseksi sanonnaksi jäänyt. NOOO.. sohva ei mahtunutkaan ulos ulko-ovesta. Syy. Uusi ulko-ovi. Ei muuta kun mies haki pistosahan ja piti sahata selkänojan taustalevystä pala pois että saatiin sohva pihalle. ja uskot että me naurettiin kippurassa. Piti ottaa video ihan siitä touhusta.
  Ihanaa lämmintä viikkoa teille ja muistakaa nautiskella siellä mökillä.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!