myTaste.fi

Tietoja minusta

Oma valokuva
Äiti ja vaimo, henkinen hippi, viherpiipertäjä, mökkihöperö, lukutoukka, lankahörhö, kipuilija, metsässäkulkija, ilon ja valon etsijä

maanantai 25. heinäkuuta 2016

Juhlia ja muuta ihanaa


 Olen huomannut, että kun elämä on täyttä, on blogi tyhjä. On tapahtunut kaikkea ihanaa. Vihjaisin edellisessä päivityksessäni, että perhejuhlia on tiedossa. Rakas poikani vihittiin avioliittoon 2.7. ja olen siis saanut virallisen miniän. Äiti ja anoppi ei voisi olla onnellisempi. Tyydyn nyt kertomaan kaikesta ylimalkaisesti, toinen vaihtoehto olisi sitten kunnon romaani.

Häät olivat pienet, kauniit ja tunnelmalliset. Hyvin hauskat myös. Viikko häiden jälkeen vietettiin vielä rääppiäisiä täällä meillä morsiusparin ystävien kanssa. Nuoria miehiä oli paljon paikalla joten tein ihan reilun kokoisen kakun. 
Kakkuun upposi kolme litraa mansikoita ja se katosi viimeistä murua myöten. Häistä olisi paljon kerrottavaa, mutta kätken ne muistoina sydämeeni ja tutkiskelen niitä siellä. 

Hääavustuksen lisäksi halusin antaa hääparille jotain itsetehtyä, ja tämä torkkupeitto isoäidinneliöistä valmistui juuri sopivasti lomareissullamme, ja sain kuvata sen Porin Reposaaren ihanilla kallioilla.
Vietimme viime viikonloppuna suvun kesken ihanaa kesäpäivää veljeni mökillä. Tein veljelle ja vaimollensa tuliaissukat. Pitsisukat esittelinkin täällä aikaisemmin, ne saivat parikseen vihreät Jules-sukat isolleveikalle.
Nämä kolme veijaria olivat aika lailla tapahtumien ytimessä mökkipäivän ajan. Vasemmalta oikealle Ronja, Lotta ja Elmo. Ronjalla oli vielä juoksun tuoksut tallella ja Elmoa tietysti kiinnosti kovasti. Ronja ei liiallista lähentelyä suvainnut, ja aikamoista rähinää kuului välillä. Pieni Lotta pysytteli taka-alalla kun pariskunta riehui. Jonkinlainen viha-rakkaussuhde syntyi pariskunnan välille, ja välillä piti koirille laitta pesäero vireille. 

Ihana päivä rakkaiden kanssa, iso kiitos isäntäväelle! Ihanaa kun joku jaksaa joskus kutsua porukan koolle.

Työn ohessa nautiskelen nyt ihanista kesäsäistä. Puutarhassa kasvaa kaikki kohisten. Siitä lisää myöhemmin. Mukavaa viikkoa sinulle toivottelen!4 kommenttia:

  1. Teilläpä on ollut onnellisia juhlia! Nuorten tunnelmalliset kesähäät - voisiko ihanampaa kokea. Ja kun vielä saa mieluisan mniä, niin kylläpä kelpaa... Ja käppänöitä riittää - ja hienoja sukkia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä kelpaa. Käppänöitä on meidän suvussa juu :D

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!