Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

sunnuntai 24. tammikuuta 2021

Käsitöitä viime vuodelta ja vähän joulunviettoakin

 Hei pitkästä aikaa! Joulu ja vuodenvaihde vilahtivat ohi nopeasti. Meillä joulu kului vähän koronan varjossa, mutta nyt on kaikki hyvin ja kaikki ovat terveitä. Joululahjoja ei meillä ostettu, mutta minun väkerryksiltäni ei tietenkään kukaan voinut välttyä.

Tämä ensimmäinen joulu uudessa kodissa piti viettää vähän matalammalla profiililla ilman hössötystä, ja niin tapahtuikin. Joulupöytä oli silti runsas. Kinkkukin paistettiin, mutta kohokohta taisi silti olla takapihalla itse savustetut lohifileet. Miniä huolehti muista kaloista, itse olen vähän huono silleissä ja graavilohissa. 

Enpä olisi uskonut, että kotiani jonain jouluna koristaa valkoinen muovikuusi, mutta mielestäni tämä sopi erinomaisesti mustaa seinää vasten. 


 

   Mutta mennäänpä sitten näihin käsitöihin, joita pitkin viime vuotta tein. Nuorempi poika ja miniä saivat aikanaan häälahjaksi isoäidinneliöistä tehdyn torkkupeiton. Keväällä sitten päätin tehdä samanlaiset tyttärelle ja vävylle sekä vanhemmalle pojalle. Ruutuja on mukava virkata reissun päällä, mökillä ja missä tahansa ja hiljalleen niistä valmistui peitot.                         Värit yritin valita sisutukseen sopiviksi, tiedä sitten onnistuinko. 

Sitten tietysti lapasia.... Ja sukkia!
Koronan vuoksi ovat nyt uuden kodin seinät tulleet kovin tutuiksi. Koska olen määräaikaisella työkyvyttömyyseläkkeellä, aikaa on ollut vähän liiaksikin. Käsitöiden parissa aika kuluu mukavasti. Vähän on sukkaa ja tossua syntynyt, ja uutena projektina olen tehnyt peittoja sairaalaan vastasyntyneille ja keskosille. Laitanpa taas kuvia kun olen saanut vähän enemmän aikaiseksi. Palaillaan!1 kommentti:

  1. Kiitos! Kyllä itsekin tykästyin tuohon muovikuuseen, meillä on yksi musta seinä olkkarissa ja näytti ihan kivalta sen vieressä.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!