Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

perjantai 25. joulukuuta 2015

Meidän joulu

Joulupäivä on illassa, rauha talossa. Eilen aattona olikin enemmän säpinää. Pitkästä aikaa kaikki lapseni olivat koolla aattona.
Teimme asiat vähän eri järjestyksessä kuin ennen. Söimme jouluaterian heti illan hämärryttyä. Sen jälkeen lämpeni pihasauna, ja saunoimme kaikessa rauhassa pitkän kaavan mukaan.


Saunan jälkeen jaoimme lahjat, jotka pukki oli koreihin jättänyt. Tavaraa tuli tänä vuonna vähän, paketit olivat pehmeitä tai suklaisia. Kirjekuoria, mieluisia taisi saada jokainen. Meille on tiedossa kevään kuluessa teatteri- ja elokuvaelämyksiä, syömäänkin pääsemme sillä saimme lahjakortin ravintolaan! 
Tänä vuonna tyydyimme muovikuuseen, en halua ottaa riskejä että keuhkopöpö ärtyisi kuusesta. Kaunis tuo muovinenkin on katsella. Aikani odottelin koristelijoita aatonaattona, sitten kyllästyin ja koristelin itse. Onpahan mieleinen.

No eihän kaikki tietenkään mennyt kuin Strömsössä joulunakaan. Tyhmyyksissäni annoin aatonaattona Veeralle kinkunnahkoja. Aattoaamuna sitten sain putsailla oksennusta matolta, keittiön matto meni kokonaan pesuun. Tänään kun laitoin puhtaan maton lattialle ja otin uunista perunalaatikon, niin kulho lipesi käsistäni. Taas pestiin mattoa, seiniä ja lattiaa. No liikaa sitä ruokaa taaskin oli joten jouti vähän mennäkin lattialle. 

Nyt on hiljaista, lapset ovat toisaalla. Taidan pysytellä tiukasti tuolla nojatuolissa kirjan ja neuleen kanssa enempien vahinkojen välttämiseksi. Leppoisaa joulun jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Vahinkohan ei tunnetusti tule kello kaulassa. Muuten kivalta vaikuttaa teidän joulunviettonne. Minäkin kuvittelin, että saan rentoutua ja lukea enemmän ja nauttia suklaata yms. Jotenkin ei vaan tunnu aikaa jäävän, ruokien lämmittelyn ohessa :) Eikä oikein suklaakaan maistu :)
    Mukavaa pyhien jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Maija meilläkin on nyt ensimmäistä joulua valkoinen tekokuusi☺
    Mukavaa jouluista jatkoa Sinulle Maija ~♥~

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!