myTaste.fi

Tietoja minusta

Oma valokuva
Äiti ja vaimo, henkinen hippi, viherpiipertäjä, mökkihöperö, lukutoukka, lankahörhö, kipuilija, metsässäkulkija, ilon ja valon etsijä

torstai 13. huhtikuuta 2017

Päivät kuluvat

Hola!

Kylläpä nämä lomapaivät kuluvat nopeasti. Pääsiäisviikko on lisännyt väkilukua täällä Torreviejassa hurjasti, ja kun lämpö ja aurinko hellivät, rannat ovat täyttyneet auringonpalvojista. Uskaltavatpa jotkut hurjat uida meressäkin, vaikka vesi on vielä kylmää. Eilen mekin olimme rannalla päivää paistattelemassa.

Eilen olimme taas kulkueita katsomassa, bongasimme kaksi eri kulkuetta joiden tiet kai jossain vaiheessa kohtasivat. Nämä spektaakkelit kestävät tuntikausia, joten loppuun asti emme jaksaneet näytelmää katsella, vaikka se hieno olikin.

Tänään on ennätyslämmin päivä. Aamulla kävelimme tuonne parin kilometrin päähän Habaneras-ostoskeskukseen ja Carrefourin tavarataloon ostamaan tuliaisia. Huomenna on vielä markkinat, joten sieltä sitten ostetaan loput kotiinviemiset. Kauppareissun jälkeen yritimme vielä vähän grillata itseämme tuolla kattoterassilla, mutta kuumuus ajoi meidät alas siestaa viettämään.

Olemme solahtaneet kepeästi mukaan paikalliseen elämänmenoon. Nukumme pitkään ja valvomme myöhään. Hengailemme tuolla rantakadulla viinilasin ääressä, ja istuskelemme vielä yömyöhään parvekkeella. Osaamme tilata ruokaa ja juomaa espanjan kielellä. Tuntuu hullulta, että kaksi viikkoa on kohta kulunut ja pitää palailla koti-Suomeen. Voisipa viedä tämän lämmön ja auringon mukanaan.

Silti tuntuu mukavaltakin mennä kotiin ja solahtaa taas omiin kotirutiineihinsa. En ole juurikaan ottanut puikkoja tai kirjaa käsiini täällä ollessa, kotona varmaan tuntuu mukavalta taas uppoutua dekkariin tutussa nojatuolissa. Päiväjärjestyksen muutos voi ottaa koville. Täällä kello on tunnin jäljessä Suomen kesäaikaa, ja meidän rytmimme on tosiaan kääntynyt päälaelleen. Hyvää shokkihoitoa tulossa kyllä, kun sunnuntaina lähtö lentokentälle on klo 4.30.

Mutta nyt nautitaan vielä täysillä nämä jäljellä olevat päivät!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!