myTaste.fi

Tietoja minusta

Oma valokuva
Äiti ja vaimo, henkinen hippi, viherpiipertäjä, mökkihöperö, lukutoukka, lankahörhö, kipuilija, metsässäkulkija, ilon ja valon etsijä

tiistai 9. helmikuuta 2016

Anelmaiset

Iskipäs eilen tauti, mitä ei ole vuosiin ollut, nimittäin ihan kunnon oksennustauti. Tänään olenkin sitten huilannut kotona. On ihan hiukan voittajaolo, tänään nimittäin valmistuivat Anelmaiseni, joita olen hartaasti tehnyt ja purkanut. Varmaan olen oikeasti tehnyt ainakin kolme sukkaa jos nuo purkamiset huomioidaan. Sen verran pedantti olen että halusin sukista juuri samanlaiset.
En ensin tykännyt väreistä yhtään, ja varmaan jos nyt aloittaisin uusia (mitä en todellakaan aio tehdä), tekisin vähän vähemmillä ja rauhallisilla väreillä. Mutta jotenkin kun nuo kukat tuohon asettelin, niin alkoivat sukatkin miellyttää silmää enemmän. 

Tuo kukkamalli oli mielestäni tosi kaunis ja kiva tehdä, ja piti ihan pidellä itseäni etten olisi värkännyt sukanvarret kukkia täyteen. Pitsinauhat jätin pois, ne eivät jotenkin olleet minun juttuni.
Vielähän noita tuohon mahtuisi. Mitä mieltä olette, pitäisikö vielä yhdet tehdä vai annanko olla näin?

Tänään tuli postissa Kevan osakuntoutustukipäätös. "Olemme todenneet teidät määräaikaisesti osittain työkyvyttömäksi." Mielenkiintoista. Ovat todenneet vaikka eivät ole ikinä minua tavanneet. No, en kyllä valita, hyvää palvelua sain kun sinne soittelin ja päätös tuli nopeasti. Ja oli mieleinen!

Mukavaa illanjatkoa!

7 kommenttia:

 1. Ne ovat katsos selvännäkijöitä Kevalla;)
  Ihanat Anelmaiset,kivoja sävyjä.Blogeissa on nyt paljon Anelmaisia ja paikallisessa neulepiirissä myös,pitäisiköhän itsekin uskaltautua kokeilemaan vaikka kirjoneule ei ole ihan minun juttu (aina kiristää)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskalla vaan, ei tuo kirjoneule ole ominta minullekaan mutta kyllä noista tuli ihan hyvät. Kirjoneuleen kyllä pistin jäähylle vähäksi aikaa...

   Poista
 2. Komiat Anelmaiset ja juuri eilen näin kuvan, jossa oli kolme kukkaa ☺ Kirjoittamaton sääntöhän on, että pariton on parempi kuin parillinen, mutta ihan hyvin riittää kaksikin kukkaa☺
  Mukavaa loppuviikkoa Sinulle Maija ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi, pitääköhän tehdä lisää kukkia...taidan kyllä antaa olla tuollaisenaan,olen oikeastaan aika tyytyväinen sukkiin.

   Poista
 3. Ihanat sukat ja upeata, että pääset osa-aikaiselle. Mukavaa kevään odotusta.

  VastaaPoista
 4. Huiman kauniit anelmaiset. Hyvä just noin miun mielestä. Itsellä on nyt myös valittuna langat ekoihin anelmaisiin. Itse en olisi kyseistä mallia puikoille halunnut, vaan kun tilattiin. Onnittelut mieleisestä päätöksestä!

  VastaaPoista
 5. Minusta nuo sukat on hyvät juuri noin. Minäkin olen työkyvyttömyys eläkkeellä. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin heti lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!