myTaste.fi

Tietoja minusta

Oma valokuva
Kirjastotäti Etelä-Suomesta kirjoittelee omaksi ja toivottavasti vähän muidenkin iloksi. Asustelen maalla ja perheeseeni kuuluu mies ja lapsia kotona ja maailmalla. Tavoittelen ekologista ja humaania elämänasennetta. Elämääni iloa tuovat luonto, mökkeily, puutarhanhoito, käsityöt, kirjat ja keittiössä puuhastelu. Pidän tanssimisesta ja käyn mielelläni teatterissa ja konserteissa. Minussa asuu myös pieni karavaanari. Omat haasteensa päiviini tuo fibromyalgia sekä liuta muita sairauksia. Blogistani löydät juttua ja kuvia minulle läheisistä asioista sekä kaikenlaista pohdintaa maan ja taivaan väliltä. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!

lauantai 1. elokuuta 2015

D-c-fix

Kontaktimuovi on kirjastovirkailijalle varsin tuttu materiaali. Sisustuksessa se ei kuitenkaan herätä minussa intohimoja. Tänä aamuna kuitenkin käteeni sattui kaapista pala d-c -fixiä, joka oli alunperin ostettu matkailuauton kaappien tuunausta varten, mutta jäikin sitten käyttämättä. Meillä on eteisen peilin alla ikävän näköinen vihreä taso, jostain jämäpalasta tehty. Olen sitä aina yrittänyt jollain liinoilla peitellä. Mutta kun kontaktimuovin pala oli juuri sopivan kokoinen, niin ryhdyin samantien puuhaan. Niin intoa puhkuen, että en edes ennen-kuvaa muistanut ottaa.
Ihan siisti tästä tuli, ja natsaa eteisen väreihin paremmin kuin alkuperäinen. Työtä helpotti se, että taso on irtonainen ja sen sai nostettua pois.
Voipi olla, että tämä ei jäänyt ainoaksi d-c -fix kokeiluksi. 

Samalla vauhdilla syntyi onnittelukortti, huomenna olisi tarkoitus mennä erästä nuorta herraa onnittelemaan.
Idean korttiin sain Heidi Ignatiuksen Muista kortilla -kirjasta, vähän kirjan ohjetta mukailin. 

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

3 kommenttia:

 1. No jopas tuli hyvä ja nätti! Korttikin on eri hieno :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin olen lopputulokseen tyytyväinen :)

   Poista
 2. Hieno taso siitä tuli ja kortti myös soma ♫~♥

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!