myTaste.fi

Tietoja minusta

Oma valokuva
Äiti ja vaimo, henkinen hippi, viherpiipertäjä, mökkihöperö, lukutoukka, lankahörhö, kipuilija, metsässäkulkija, ilon ja valon etsijä

maanantai 27. heinäkuuta 2015

Lomakuulumisia

Moikka moi! Pitipä tulla kertomaan kuulumisia välillä, vaikka ne ei niin hääppösiä olekaan. Loma muuttuikin viikon sairauslomaksi, kun keuhkokuume osa 3 oli tosiasia. Viikko sitten palailin mökiltä kuumeisena ja henkeäkin ahdisti taas pahasti, joten lääkärireissuhan siitä tuli. Tulehdusarvot huitelivat taas toisella sadalla, joten taas kerran ollaan lääkekuurilla ja loma katkesi viikon sairauslomaan, jota on vielä huominen päivä jäljellä. En tiedä mikä tätä pöpöä nyt ylläpitää, itse tätä ei voi kai aiheuttaa eikä oikein mitenkään välttää. Toki rauhallisesti on otettava jälkitautien pelossa. Lääkekuurin lisäksi sain tällä kertaa reseptin myös keuhkokuumerokotteeseen. Mutta ensin pitäisi olla muutama kuukausi terveenä että rokotteen voisi ottaa. 

Tässä vähän kukkakuvia mökiltä viime viikonlopulta. Kukkakukkula kukkii taas kovin keltaisena, vaikka vähän punaistakin on alkanut joukkoon putkahdella.

Tällainen pieni punakukka on alkanut leviämään kukkulalle, liekö jokin pikku neilikka?
Keloaidan alle on myös levinnyt ihan kunnon kukkareuna, kun olen hiljalleen raivannut rikkaruohoja sen tieltä pois.

Villiviini sitten oli kuin olikin hengissä, ja kurottautuu pontevasti kohti saunan seinää. Virittelin sille tällaisen valkoisen säleikön tumman seinän piristykseksi.
Toivottavasti se pian peittää ison osan seinää!Muutenkin tämä ankea seinusta on alkanut mukavasti vihertää, kun viime vuonna siirsin siihen saniaisia ja kuunliljoja.

Kesäkeittiökin on jo harjakorkeudessa tuossa metsänreunassa:
Onpas mukava taas päästä ylihuomenna mökille. Saas nähdä onko vuokralaisemme jo saanut lapsensa maailmalle. Pihavalon päällä olevassa mustarastaan pesässä on todistettavasti ollut parvi nälkäisiä poikasia, ja emot ovat tehneet kovasti työtä poikasia ruokkiessaan.

Tässä vielä yksi kikka kolmonen, jonka opin ystävien luona ihanalla illallisella:
Siis tämä ei todellakaan ole se illallinen, vaan meikäläisen mökkiateria joka koostuu halloumista ja parista soijanakista. Idea tässä on tuo halsteri, joka estää halloumia tarttumasta kiinni grillin ritilään!

Mukavaa viikkoa, ollaan kuulolla!

4 kommenttia:

 1. Voihan harmi noita sairauksia! Vaikka hyvä jos loma jatkuu. Kylllä tuolla kukkarunsaudessa ja rannalla olis kiva puuhailla terveenäkin. Paranemista!

  VastaaPoista
 2. No jopas nyt on sitkee tauti :/ Rokote onkin mulle uus juttu, en oo kuullukkaan.
  Toivotaan että kolmas kerta toden sanoo ja nyt tauti on sitten sairastettu kokonaan pois!
  Ihanasti kukkii siellä!
  Paranemisia! :)

  VastaaPoista
 3. No ei oo totta, että tauti vain uudestaan pukkaa päälle. Onkohan tämä sateisen kesän syytä?
  Kukkasi ainakin kukuoistaa niin kauniisti ja keltainen taitaa olla se kesän paras väri ☺
  Pikaista paranemista Sinulle Maija ♫~♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos paranemistoivotuksista! Elämä voittaa ja lähdenpä kohta katsomaan kuinka mökkikukat voivat.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!