myTaste.fi

Tietoja minusta

Oma valokuva
Äiti ja vaimo, henkinen hippi, viherpiipertäjä, mökkihöperö, lukutoukka, lankahörhö, kipuilija, metsässäkulkija, ilon ja valon etsijä

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Toipumista

Heippa! Hiljalleen loppuviikosta kuntouduin siihen malliin että jaksoin ajella mökille jatkamaan huilaamista. Jotenkin siellä on helpompi lepäillä kun kaikki kotityöt eivät ole koko ajan silmissä. Perjantai menikin sitten suureksi osaksi nukkuessa, kun olin yksin koirineni möksällä. 

Eilen sain sitten miehen ja myöhemmin vielä pojan ja miniän seurakseni ja pääsin pomottamaan grillikatoksen teossa. Tosin hyville neuvoilleni vatupassin käytöstä ym. miesväki nauroi vedet silmissä. Kyllä kannattaisi luottaa naisen vaistoon ja logiikkaan (mutta vatupassi on kyllä kumma kapine ja käyttäytyy joskus aika oudosti). Muutama uusi pilari nousi pystyyn, kuva jäi ottamatta, mutta ensi kerralla sitten. 


Kukkakukkula oli hyvässä mallissa, samoin vuorenkilvet ovat hienosti levittäytyneet rinteeseen. Olen laajentanut vuorenkilpiosiota tuosta keloaidasta toiseen suuntaan, mutta se ei ole vielä kovin kuvauksellisen näköinen. Myös pieni ryytimaani, missä viljelen salaattia, tilliä, persiljaa ja ruohosipulia on tuossa vasemmalla alhaalla. Myöhemmin sitten siitäkin kuvaa. Ja Veera-linssilude sitten poseeraa joka kuvassa! Tässäpä vielä yksi kunnon poseerauskuva:
Ensimmäinen punkkikin on jo nyppäisty Veeran kuonosta. Mitään karkoitteita en ole käyttänyt.En tiedä kumpi on pienempi paha, punkit vai nuo karkoitteet. Mitä mieltä olette, koiraihmiset? Yhden kesän syötin koirille ruoan seassa hevosten valkosipulijauhetta. Se on tehokasta ja pitää punkit loitolla, mutta haju on niin järkyttävä että aiheutti yökkäysreaktioita aamuisin keittiössä, joten siitä oli pakko luopua. 

Monta päivää olin niin voimaton, etten jaksanut puikkoja pidellä kädessä. Nyt ovat voimat sen verran palautuneet, että kuplasukat valmistuivat miähelle mökkisukiksi.
Toisetkin ovat jo hyvällä mallilla, nämä naisten kokoa:
Mökiltä kotiin ajelu otti kyllä ihan hurjasti voimille, joten loppuilta kuluukin sitten lepäillessä. Tiistaina olisi tarkoitus palata töihin, toivottavasti hyvävoimaisena. Ja perjantaina onkin sitten juhlaa tiedossa, kun siskoni täyttää vuosia!

Kivaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. eipå sinulle pitkää sairaslomaa annettu, voimia vain että jaksat tehdä töitä terv Jaana K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei, mutta onneksi on 3-päiväinen työviikko edessä ja sitten taas 4 päivää vapaata. Eiköhän siitä selvitä. Antibiootit on vaan sekoittaneet mahan :(

   Poista
 2. Sinä näköjään olet kans niitä ahkeria, joka ei saa oltua levossa sairauslomallakaan☺
  Hienot sukat valmistuneet ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla enemmän tyhmyyttä kuin ahkeruutta. Aina sen sitten edestään löytää, kun ei malta levätä.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!