myTaste.fi

Tietoja minusta

Oma valokuva
Äiti ja vaimo, henkinen hippi, viherpiipertäjä, mökkihöperö, lukutoukka, lankahörhö, kipuilija, metsässäkulkija, ilon ja valon etsijä

maanantai 18. toukokuuta 2015

Lahjapussi & kortti

Pitihän sitä lahjapussi-ideaa heti testata kun oli vähän tarvettakin. Ei ollenkaan vaikea tehdä.
Tämän tein ihan yksinkertaisesta ruskeasta paperista, paperihan voi olla mitä hyvänsä lahjapaperia. Pitkät sivut liimataan yhteen ja yläosa taitellaan haitariksi, joka sitten liimataan päistään yhteen ja käännetään tuohon pussukan päälle. Lahjanarua koristeeksi. Pussukoita voi tehdä monenkokoisia, jouluksi joulupaperista jne.
 Kortin perusteella ei sitten yhtään arvaa mitä paketti sisältää....
Leppoisaa loppuiltaa ja kauniita unia!

8 kommenttia:

 1. Pakkohan tuota lahjapussia on kokeilla, vaikka ihan ei mulle kyllä vieläkään ole mennyt perille miten tuon haitarin saa onnistumaan. Mutta... harjoitus tekee mestarin :D - ja mulla on tuolla työhuoneessa rullallinen pakkauspaperia, mä voin harjoitella sillä ensin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan onnistuu kun kokeilet. Voin yrittää lähiaikoina laittaa tänne ohjeen ja kuvat pussukkaan vaihe vaiheelta. Ei kyllä ole mikään vaikea tehdä. Kerro sitten miten onnistui!

   Poista
 2. No hups.... otinpa tuosta yhden ihan tavallisen A4:sen (muistilappuseni..) ja kokeilin sillä ja eihän tuo vaikea ollutkaan, kun vähän käytti päätänsä. Tosi kiva idea ja onhan noita tosiaan tehtävä; turha kaupasta ostaa kalliita lahjapusseja, kun voi itsekin omin käsin tehdä, kun on ohje ja jonkin verran "taitoa" :D Suurkiitos vinkistä ja mukavaa alkanutta viikkoa. Toivottavasti kelit alkaisi lämmetä! Hrhrhrhr.

  VastaaPoista
 3. Kiva pussukka, täytyykin joskus kokeilla. Ja super söpö kortti :)

  VastaaPoista
 4. Nätti pussi ja se on totta, että kaupan lahjapussit on hyvän hintaisia.
  Mukavaa alkanutta viikkoa Sinulle ♪☺

  VastaaPoista
 5. Tosi hauska idea:).Juuri tämmöisiä ideoita minä kaipaan kun koskaan ei muista ostaa jemmaan paketointitarvikkeita ja ne maksaakin melko paljon.

  VastaaPoista
 6. Oi että on soma kortti ja lahjapussi on niin kaunis:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista! Pussukka ei tosiaan ole vaikea tehdä ja voin laittaa ihan yksityiskohtaiset ohjeetkin tänne jos joku kaipailee, laittakaahan vaan viestiä!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!