Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Vapun viettoon!

Sadepäivän ratoksi sitten paistoin kuin paistoinkin munkkeja! Osan jätin sokeroimatta ja pakastin, nämä sokeroidut menevät heti käyttöön (pyyhkii sokeria suupielistä ;) ).

Koska isännälläkin on vapaapäivä, niin aamupäivä käytettiin ruokaostoksilla että huomenna päästään sitten heti aamusta starttaamaan kohti mökkiä. Tänään pitää ensin kuulla tyttären reissukuulumiset kunhan iltasella kotiutuu. 

Kirpparillekin ehdittiin, ja jotain löysinkin:
Ai että kaikenlaiset tekstit ovat jo out? No eipä tuo minua haittaa, en kulje näissä sisustusasioissa minkään trendin mukaan vaan sisustan niinkuin omaa silmääni miellyttää. Ja tämä taulu tekstillään miellytti kovasti, samoin nuo kulahtaneeksi käsitellyt kehykset. Taulu matkaa huomenna mukanamme mökille, vaikka oikeastaan olisi ollut kiva ripustaa se kotona keittiön seinälle. Meidän keittiö on kuitenkin seiniltään niin rikkonainen ettei tälle taida paikkaa löytyä. Katsotaan mihin sen mökillä ripustan!

Lupasin nämä sukat näyttää kun valmistuvat:
Tosiaan, kun ei samanlaisia tuosta langasta saanut, niin ajattelin että olkoon sitten ihan reilusti erilaiset. Pienet tähdet ompelin sukkien varsiin siinä toivossa että ne loisivat illuusion, että sukat ovat kuin ovatkin parit. Mutta ehkä näiden viehätys piileekin juuri erilaisuudessa! Lanka on siis Drops Delightia, ohutta ja pehmeää. Jämälangoista saan varmaan vielä eriparitossut!

Nyt sitten mökkikassia pakkailemaan! Hauskaa vappua kaikille simasuille!

3 kommenttia:

  1. ♥nams, mitä munkkeja! Iloista Vappua!

    VastaaPoista
  2. munkit näyttävät herkullisilta, mutta niin olivat tippaleivätkin joita äidillä oli mukana, siitä onkin varmaan lähempi 40 v kun niitä olen viimeksi syönyt. hyvää vappua Jaana K

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista ja vapun toivotuksista!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!