Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

tiistai 21. huhtikuuta 2015

Jäiden lähtöä odotellessa

Heippa! Olen ollut mökillä monta päivää keräämässä voimia. Suurimman osan ajasta yksin koirien kanssa. Odottelin jäiden lähtöä, mutta en ehtinyt sitä ihan nähdä, vaikka vähältä piti.

Voipi olla että tätä kirjoittaessa avanto on muisto vain. 

Olo on kohentunut kohisten mökillä rentoutuessa, olen saanut nukuttua paremmin ja avanto on hoidellut kipuilua. Saa nähdä miten käy nyt kun palasin taas kotosalle. Ensi viikonloppuna on kaikenlaista kulttuuririentoa tiedossa joten mökille ei mennä. Ensi viikko on vielä hämärän peitossa, silloin olenkin ihan oikeasti lomalla enkä sairauslomalla. Vapuksi ainakin mökille mennään ja saadaan rakkaita ystäviä vieraaksemme <3 

Neuleita on valmistunut hissukseen. Mysteerilangasta - jota kyllä epäilen Seitsemän Veljeksen prototyypiksi - syntyi tällaiset sukat: 
Ihan itselleni mökkisukiksi. Jos tulee yhtä kylmä juhannus kuin viime vuonna, laitan nämä jalkaan, sekä kukkamekon ja villahousut :) toivotaan kuitenkin ettei sukkia eikä villahousuja tarvita. Enkä taida omistaa yhtään kukkamekkoakaan. Enkä kukkahattua.

Ja näitä tossuja taas! Turkoosi on lempivärini, joten nämäkin pidän itse:
Päiville kiitokset langasta!

Ostin kokeeksi kerän Drops Delight -lankaa, ja tykästyin siihen kovasti.
Mukavaa neulottavaa ja värit liukuvat kauniisti. Yhdestä kerästä oli kuitenkin mahdotonta saada kahta samanlaista töppöstä, vaikka lanka riittikin. Tässä lopputulos:
Ihan täydestä menevät vaikka värit eivät ihan natsaakaan. Silti pidän nämäkin itse, koska pedanttina ihmisenä en voi eriparitossuja lahjaksi antaa. Jatkossa pitää ostaa kaksi kerää lankaa ja aloittaa kerä alusta kumpaankin tossuun, niin ehkä tulee samanlaiset. 

Nämä sensijaan menevät lahjaksi:
Ovat pikkutyttökokoa, olen jo niin pro tekemään tätä tossumallia että osasin jopa pienentää kokoa. Eli vähentelin tuolta sivusta silmukkamäärää ja tein lehtikuvionkin pari kerrosta pienemmäksi.

Aurinkosta viikon jatkoa (myrskyäkin taitaa olla luvassa!).

1 kommentti:

  1. Kiitos Ma-Te! En tiedä olisko tossut hirmu hyvät tanssia, mutta muuten kyllä mukavat :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!