myTaste.fi

Tietoja minusta

Oma valokuva
Äiti ja vaimo, henkinen hippi, viherpiipertäjä, mökkihöperö, lukutoukka, lankahörhö, kipuilija, metsässäkulkija, ilon ja valon etsijä

lauantai 7. helmikuuta 2015

Be my valentine

Hei ystävät! Mitäs mieltä olette siitä, että ystävänpäivähömpötykset näyttävät nyt tulleen jäädäkseen tänne pohjoiseen maapallon kolkkaankin? Minä olin aluksi sitä mieltä, että moiset hapatukset saavat jäädä omaan arvoonsa ja minä en ainakaan tuohon kaupallisuuteen lähde mukaan. Hiljalleen olen alkanut pehmitä, ystävyyttä ja rakkautta on varmaan kuitenkin tässä talvisydämenä aihetta juhlia ihan omana päivänään. Ja mikäs pakko on ostaa kaupasta yhtään mitään, paitsi askartelutarvikkeita! Kortteilu on lempipuuhiani, ja ystävänpäivä hyvä syy siihen. 
Sydän on varma aihe, tietenkin. Eräälle räväkälle nuorelle herralle piti tehdä vähän räväkämpi versio kortista:
Kortin sisältä löytyy pikku ylläri:
Tikkari-ideasta kiitos meidän kirjaston reippaalle kirjastonhoitaja-Päiville! Tällä idealla tehtiin kortteja myös kirjaston ystävänpäiväaskarteluillassa, ja tikkarikortit saivat suuren suosion.

Prinsessalle sitten vieläkin hempeämpää:

Tikkari pysyy hyvin kiinni kaksipuolisella teipillä, voi myös tehdä reiän korttipohjaan ja viritellä nauhan siitä ympäri, mutta teipillä pääsee helpommalla. 

Vielä talvinen kuva kotipihalta:
Nyt tulikin suojasää ja puut eivät enää ole noin kauniita. Onneksi tuli ikuistettua "hyvän sään aikana"!

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Nuo sinun kortit ovat niii-iiiin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitäisi keksiä välillä uusia tuulia kortteiluun, tulee tehtyä aina samalla "varmalla" tyylillä.

   Poista
 2. Itse olin ennen paljon enemmän ystävänpäivän ystävä (hehheh).Nyt hömpsöttelen lähinnä perheen kera, mutta ilman muuta kortteja laitetaan:).Tännä vuonna ostin pari PLAN-korttia ja loput askartelen.Suunnitelmissa on laittaa mukaan vähän kukkien siemeniä.Muksuille juuri tulostelin muffinssien kuvia, joita värittävät,Niihin vielä korsteita ja bling blingiä niin avot :)

  VastaaPoista
 3. Hurmaavia kortteja olet askarrellut! Mä olen vähän kahtiajakoinen tuon ystävänpäivän suhteen...Englanniksi (tai amerikaksi) se on Valentines day, mikä on vähän niinkuin sydänkäpysen päivä, eli rakkauksille tarkoitettu. Suomessa sitä lanseerataan kaikille ystäville. Se vähän sekoittaa. Mulla ei ole ollut tapana sitä viettää, yritän olla ystävä ja rakastettava aina ;) Mutta onhan kyllä ystävyys ja rakkaus ihan juhlimisen arvoisia asioita!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!