Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

tiistai 6. tammikuuta 2015

"Kato äiti, punanen koira!"

Vapaapäivisin yritän aina päästä vähän valoisan aikaan ulkoilemaan koirien kanssa. Tänäänkään ei pelästytty pakkasta vaan pukeuduttiin koko jengi lämpimästi ja lähdettiin järven jäälle nauttimaan auringonpaisteesta.
Kyllä me nautittiinkin!

Hitokseen kutittaa tää mantteli....

Nyt kelpaa taas loikoilla takan ääressä. Joulutortutkin tuoksuvat vielä...

Mukavaa loppiaisen jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Meilläkin käytiin koirien kanssa juoksemassa niityllä ja metsänreunassa - manttelit päällä molemmilla. Käppänän lisäksi meillä on 2 kuukautta hoidossa tytön espanjanvesikoira. Ja leikkiä ja painia riittää, nauttivat kumpikin seurasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasinkin blogistasi, että olit saanut "hoitolapsen". Kiva kun tulevat juttuun. Meillä on kolmikosta yksi poissa, ja se kirpaisee vielä kovasti näissä koiratouhuissa. Onneksi iso ja pieni nauttivat toistensa seurasta.

      Poista
  2. Koiravanhuksemme ovat tarkkoja pakkasrajoissa, yli 10 asteen pakkasilla ei ole ulos menemistä. Tosin tuntuu, kuin olisivat nostaneet viime aikoina rajan jo 8 tuntumaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin tuo pieni on varsinainen vilukissa, mutta kummasti tuo aurinko jo lämmitti, vaikka ei luulisi. Muutaman asteen pakkanen ja viima on paljon ikävämpi keli.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!