Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Tossuja ja kortteja

Sunnuntaihuomenta! Kuten otsikosta näkyy, täällä ei mitään uutta. Olin viime viikon poissa omalta mukavuusalueeltani eli yllättäen naapurikirjastossa sijaistamassa. Täytyy myöntää että hiukan otti voimille. Kovin iltatyöpainotteinen viikko oli, ja täytyy sanoa että tuntui ihanalta kun sai viettää perjantai-illan kotosalla. Heittäydyin silloin taas täysillä korttipajan touhuihin, ja kohta on tämän joulun kortit kirjoitusta vaille valmiina. Muutaman ajattelin vielä värkätä ihan ylimääräisiksi.
Mitään sen kummempaa ideaa ei ole noihin ollut, kunhan olen leikkinyt nauhoilla, leikkureilla ja leimasimilla. 

Yhdet joulunpunaiset viiden lehden tossut ovat valmistuneet ja entisetkin saaneet lumikukkia koristeekseen.
Tuo leppäkerttu ei nyt kovin jouluinen otus ole mutta sopi niin hyvin väreihin että pitihän se tuohon istuttaa. Nyt kokeilen tuleeko punaisesta Nalle-kerästä vielä toiset tossut vai pitääkö ostaa lankaa lisää. 

Eilen oli sitten jo ekat pikkujoulutkin. Täytyy myöntää että vähän hassulta tuntui kuusi, pukki ja joululaulut, marraskuun puolivälissä mutta äkkiäkös sitä tuohon tunnelmaan solahti, varsinkin kun sai masuunsa puuroa ja rusinasoppaa sekä torttukahvit! Kyseessä oli tanssiseuran pikkujoulut johon lähdimme ihan uteiliaisuudesta katsomaan, millainen meno on kun uusia porukassa olemme. Ja kyllä kannatti. Alkuillasta oli paikalla paljon seuran lapsia vanhempineen ja näimme monta hellyttävää lasten tanssiesitystä, showtanssia ja paritanssia. Sekä aivan huikeita kilpatanssijoiden näytöksiä pukuineen. Läheltä katsoessa huomasi, että kyllä tanssi on mitä suurimmassa määrin urheilua. Ja yhtään ei helpota, että sitä tehdään iltapuvussa ja korkkareissa ja miehet frakissa. Lattareihin tosin vaihtoivat vähän kevyemmät varustukset. Kun lapsiperheet lähtivät, oli vuorossa o.p.m. -osuus, mutta niitä pulloja ei juurikaan näkynyt vaan kaikki keskittyivät tanssiin kuten arvata saattoi. Eli kaikin puolin erilaiset ja piristävät pikkujoulut!

Tänään on vielä ohjelmassa erään ihastuttavan prinsessan eli kummityttöni synttärikutsut! Ja vähän tekisi mieli kaupoissakin käydä kun kerrankin kaupunkiin asti ehtii. 

Mutta ulkona näyttäisi olevan ihan selvä ulkoilukeli joten ihan ensimmäiseksi on vuorossa hiukan metsässä rämpimistä risupartojen kanssa. Reipasta sunnuntaita kaikille!

6 kommenttia:

  1. Onnittelut, olet jo saanut kortit tehtyä, minä vasta suunnittelen :)
    Kivoja tossuja.
    Täällä on sumuinen aamu, mutta hyvä sää lenkkeilyyn.
    Mukavaa juhlapäivää ja toivottavasti kauppareissulla kassiin hyppää mukavia juttuja !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Anneli! Vielä ehtii hyvin kortteilla. Minä olen aatonaattoon asti töissä ja keskityn sitten joulun alla ruokapuoleen ja leipomiseen joten hyvä on olla ajoissa korttien kanssa. Ja kortteilu on NIIN kivaa!

      Poista
  2. Kortit näyttää tosi hienoille! Mulla on ihan vaiheessa…eilen kyllä mietin, että pitäsköhän lapsista nyt napsasta se kuva…. :D Ei oo vaan mitään ideaa, kun tykkäisin että ois joku juju.
    Leppis on mitä mainioin, pitäähän sitä vähän kesää olla lumikukissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla Ifolorin sivuilla oli hauskoja ideoita joulukorttivalokuviin. Mun mielestä ne valokuvakortit on kaikkein kivoimpia. Meidän lapset on jo niin isoja ja suureksi osaksi maailmalla, ja omaa pärstää ei viitsi oikein ihmisille lähetellä, niin että pitää sitten kehitellä jotain muuta ;)

      Poista
  3. Upeita kortteja, hienot ovat tossutkin.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Mate ja Katrimaija. Upeudesta en tiedä, kotitekoisen näköisiä ovat mutta sehän on tarkoituskin!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!