Hae tästä blogista

Tietoja minusta

Oma kuva
Elämäniloa ja maailmantuskaa. Valosta varjoon - ja takaisin. Tervetuloa matkalle mukaan!

tiistai 12. elokuuta 2014

Kurpitsaylläri

Sain ystävältä (kiitos Taina!) alkukesällä kurpitsantaimen, jonka lykkäsin kasvatuslaatikon nurkkaan. Siitä se lähti kiemurtelemaan pitkin seinustaa, kukkikin kauniisti (ja kukkii edelleen!). Kesäkurpitsaa luulin kasvattavani, mutta tänään kurkkasin lähemmin tulokkaita ja yllätyin:
Nämähän ovatkin jotain ihan muuta! Kertokaas joku, mitä näistä kannattaa tehdä sitten kun vähän kasvavat! Vai onko nämä kenties ihan koristekurpitsoita? Varsin koristeellisen näköisiä ainakin. Ei hullumpi yllätys!

Koiratkin ihmettelevät:
Ronja nuuhkii...
Pinjaa ja Veeraakin ihmetyttää...tosin ihan joku muu juttu: pallohan se siellä!
Kuvista muuten huomaa, miten hurjan näköiseksi osa nurmikostamme on palanut. Onneksi ei ihan koko nurmikko ole näin kuivaa kuitenkaan. Ja tämänpäiväinen sade varmaan vähän auttoi asiaa. Onhan tuota saanut tänä kesänä jo eräänkin kerran leikata, ei oikeastaan pieni palaminen haittaa....

Elämä on ihmeellistä, täynnä yllätyksiä! Mukavaa viikon jatkoa!

8 kommenttia:

  1. Mulla oli myös tuollasia kaksivärisiä koristekurpitsoita toissa kesänä. Maistelin sellaista, niin se oli aivan kamalan makuista ja joku sanoi että ne on myrkyllisiä. Mutta ne säilyivät koristeena sisällä tosi pitkään ihan hyvänä.
    Hyvää syksyn alkua sinne.

    VastaaPoista
  2. Onpa kauniita, vaikka en osaa neuvoa rukaohjeita. Ainakin ne on ihania koristeita syysaterialla! Onkos nuo suloiset koirat snautsereita vai mitä?

    VastaaPoista
  3. Kiitos mate, Emilie, Inna! Koristekurpitsoihin on raati päätynyt, enkä siis yritä noista ruokaa tehdä. Kivoja ovat pöytäkoristeinakin, saas nähdä tuleeko niitä vielä lisää. Inna, snautsereitahan nuo, joka kokoa eli käppänä, keskari ja riiseni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja koiria! Meillä on 1,5 vuotias vslkoinen käppänä - maailman suloisin. Aiemmin ollut suurempia koiria, walesinsprigerspanieli ja tyttärellä espanjanvesikoira.

      Poista
  4. Oletkin saanut jo vastaukset, jota minäkin epäilin. Upeita nuo on pitää kulhossa.

    VastaaPoista
  5. ♥hauskan näköinen kurpitsa! Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
  6. Mainio yllätys - riittää iloa pitkään!

    VastaaPoista
  7. Kiitos Ihanat kommenteista! Näitä ei siis syödä mutta uskon että koriste-iloa riittää pitkäksi aikaa.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!