myTaste.fi

Tietoja minusta

Oma valokuva
Äiti ja vaimo, henkinen hippi, viherpiipertäjä, mökkihöperö, lukutoukka, lankahörhö, kipuilija, metsässäkulkija, ilon ja valon etsijä

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Viikonlopun pullaurakka

Sunnuntaihuomenta!

Halusin tulla teitä moikkaamaan, vaikka hirveästi ei asiantynkää tänään olekaan. Mennyt viikko oli taaskin melkoisen hektinen, ja silloinhan ei juuri blogattavaa synny, kun juoksee pää kolmantena jalkana paikasta toiseen ja kotiin tultua kaatuu puolikuolleena sänkyyn. Tuntuu että ns. kotoiluvaatteita ei nykyään ehdi juurikaan käyttää, vaan töiden jälkeen hyvin usein vaihtuu zumbavaatteet päälle. Tai sitten yöpaita. 

Kiitokset vielä edellisen postauksen kävijöille ja kommetoijille!

Onneksi on viikonloput. Ohjelmaa on ollut myös tälle viikonlopulle jonkin verran. Eilen meillä tuoksui pulla toden teolla, aamusella väänsin kahden litran pullataikinan.
Hyvin kohosi taikina, ja voitakaan en säästellyt, kuten kuvasta näkyy. Käytän leivonnassa yleensä aina ehtaa voita, maun vuoksi.
Juuri ja juuri ehdin hätiin, ennekuin taikina valui lattialle saakka.
Tilauksessa oli sata pullaa tyttären musaryhmän konsertin väliaikapuffettiin. Kuvittelin, että kahden litran taikinasta syntyisi enemmänkin pullia ihan itsellekin vierasvaraksi pakastimeen, mutta teinkin pullista niin muhkean kokoisia, että ihan muutama ylimääräinen jäi maistiaisiksi. Pullat ovat nyt visusti pakastimessa odottamassa loppuviikon konsertteja.
Konsertteja odotamme kaikki jännityksellä, sillä musaryhmä on harjoitellut viikkokausia ja tulossa on varmaan mahtavaa viihdettä. Nuoret ovat olleet kovin työllistettyjä jo pitkän aikaa, sillä hoitelevat itse kaiken. Luvat, järkkärit, puffettitarjoilun ym. sekä sitten tietysti itse ohjelmistossa on kova harjoitteleminen. Konsertin nimi on jännittävästi "Yhdet häät ja yhdet hautajaiset", eli vähän musikaalityyppinen teemakonsertti on tulossa. Aiomme mieheni kanssa istua tiukasti katsomossa sekä torstai- että perjantai-iltoina, eli varsin kiireinen on tulossa ensi viikostakin.

Zumbaa on tulevalle viikolle buukattu onneksi vain yhdelle illalle juurikin noiden konserttikiireiden vuoksi. Minulla on tulossa 6-päiväinen viikko, yhtenä iltana vedän töissä ystävänpäiväaskartelua, joten kivaakin on tiedossa. Tyttären ensiintymisasusta puuttuu vielä kengät, joten tänään pitäisi suunnata ostoksille. No, ensi viikon jälkeen kiireet hiukan hellittävät. Lomaa minulla on tiedossa vasta maaliskuulle, vähän hirvittää miten sinne asti pysyn tolpillani, mutta päivä kerrallaan. Onneksi valo lisääntyy päivä päivältä, ja onneksi pakkanen hellitti. Luntakin tuli, suotakoon se niille jotka talviurheilusta tykkäävät. Itse en todellakaan ole mikään talvi-ihminen, inhoan viimaa, pakkasta,lunta...en valitellut alkutalven lumettomuutta ja plusasteita, joten ehkä nyt on lupa hiukan valittaa? Haaveenani olisi asua vielä yksi osa elämästäni jossain lämpimässä maassa, mutta siihen varmasti tarvittaisii lottovoitto (mikä on minulle varsin epätodennäköinen kun en koskaan lottoa).

Mukavaa tulevaa viikkoa!

7 kommenttia:

 1. Nomnom mitä ihania pulleroisia olet värkännyt, taikinakin näyttää aika villiltä ja vekkulilta:) Onneksi ehdit hätiin. . . tiedä minne olisi matkustanut omine aikoineen.
  Ja lumestä olemme samaa mieltä - en kaipaa enkä kaivannut, ne nollakelit sopivat minullekin oikein hyvin. Toisaalta en silti lämpimään kaipaa, vaan syksyn värejä ja harmautta ja pehmeyttä ja sateen ropinaa. Mukavaa tulevaa viikkoa Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Namikkaan näköisiä pulleroita! Kauhiaa kiirettä sulla pitää, mutta hyvä kun tulee liikuttua - kiva toi sun zumba-addiktio :) Koita levätäkin välillä.. Kivaa tulevaa viikkoa sulle Maija! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Katrimaija ja Peppermint kun taas poikkesitte! Villiä oli taikina, juu, mutta jalostui sitten ihan asiallisesti pulleroiksi ;). En tiedä onko tuo zumbaaminen mikään addiktio, meillehän se on enemmänkin työtä. Tyttö ohjaa ja äippää tarvitaan kuskiksi, rahastajaksi ym sihteeri-assistentin hommiin. Mutta samalla tulee huolehdittua omastakin kunnosta, tuskin sitä muuten tulisi kolmeakin iltaa viikossa zumballe pyhitettyä...

  VastaaPoista
 4. Hyvin on ollut "pullat uunissa". On niin herkullisen näköisiä, että ihan vesi kielelle herahtaa. Hyvä ettei taikina ehtinyt lattialle ☺
  Hyvää alkavaa viikkoa ♥
  ps. voilla minäkin kaikki leivon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matelle käynnistä ja kommentista. Voi on aina voita!

   Poista
 5. ♥nam, miten hyvän näköisiä pullia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka, hyvin kävivät puffetissa kaupaksi.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!