myTaste.fi

Tietoja minusta

Oma valokuva
Kirjastotäti Etelä-Suomesta kirjoittelee omaksi ja toivottavasti vähän muidenkin iloksi. Asustelen maalla ja perheeseeni kuuluu mies ja lapsia kotona ja maailmalla. Tavoittelen ekologista ja humaania elämänasennetta. Elämääni iloa tuovat luonto, mökkeily, puutarhanhoito, käsityöt, kirjat ja keittiössä puuhastelu. Pidän tanssimisesta ja käyn mielelläni teatterissa ja konserteissa. Minussa asuu myös pieni karavaanari. Omat haasteensa päiviini tuo fibromyalgia sekä liuta muita sairauksia. Blogistani löydät juttua ja kuvia minulle läheisistä asioista sekä kaikenlaista pohdintaa maan ja taivaan väliltä. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!

lauantai 23. marraskuuta 2013

Valoa pimeään

Jouluihminen tai ei, näistä joulu/syys/talvivaloista tykkään, ja niitä meillä viritellään tässä hiljalleen sekä sisälle että ulos.
Olkkarin ikkuna sai tähtiverhot.
Vanha vaarinkaljapullokin valaistui, tämä oli isännän idea. Mielestäni aivan mahtava sellainen!

Ulkosaunassa ei ole sähköä, mutta jatkopiuhalla sinnekin saatiin tallilyhdyt räystäälle ja valoa hohtamaan myös ikkunasta.

Hiukan olen saanut jo joululahjojakin ostettua. Viikolla oli  vapaapäivä, ja vein nuoria neitosia shoppailemaan. Samalla sain itsekin muutaman joululahjan hankittua. Helpottaa stressiä kun on päässyt alkuun, eikä tule niitä viime hetken turhuuksia ehkä sitten ostettua. Tänään jatkoin kierrosta, kun odottelin tyttöä kampaajalta.

Iltasella värkkäilin lumiukkosoppapusseja:
Pussukkaan sujautetaan annospussi kaakaota, pari suklaanamua, vaahtokarkkeja sekä "lumiukon keppi" sekoitusta varten. Ainekset kuumaan juomaan ovat valmiina. Viime joulun aikaan työkavereiden kanssa suunniteltiin ihan uudenlaista sekoitusta nimeltään "puliukkosoppa", mutta jätetäänpä sen ainesosat arvailujen varaan...

Mukavaa lauantai-iltaa ja leppoisaa pyhäpäivää!

9 kommenttia:

 1. Tunnelmallisia jouluvaloja ja kivat "soppapussukat" :)
  Kiitos ja myös Sinulle mukavaa koko viikonloppua !

  VastaaPoista
 2. Tämän innoittamana minäkin nyt laitan jouluvalojen tarkistuksen pyörimään ja ainakin yhdet valot tuikkimaan, Ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! Niinpä niin, nyt marraskuun pimeydessähän niitä valoja just tarvitaan. Tänä aamuna yllättäen oli kyllä maa valkoinen!

  VastaaPoista
 4. tosi kivoja valoja ja ideoita! ja noi lumiukkosoppa-pussit...

  VastaaPoista
 5. Jouluvaloja kaipaan. Meillä kynttilä parvekkeella.

  VastaaPoista
 6. Kiitti Suvi ja pappilanmummo! Lumiukkosoppa on jonkun muun idea jonka olen pöllinyt. Ja kynttilä parvekkeella käy jouluvalosta oikein hyvin!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!