myTaste.fi

Tietoja minusta

Oma valokuva
Kirjastotäti Etelä-Suomesta kirjoittelee omaksi ja toivottavasti vähän muidenkin iloksi. Asustelen maalla ja perheeseeni kuuluu mies ja lapsia kotona ja maailmalla. Tavoittelen ekologista ja humaania elämänasennetta. Elämääni iloa tuovat luonto, mökkeily, puutarhanhoito, käsityöt, kirjat ja keittiössä puuhastelu. Pidän tanssimisesta ja käyn mielelläni teatterissa ja konserteissa. Minussa asuu myös pieni karavaanari. Omat haasteensa päiviini tuo fibromyalgia sekä liuta muita sairauksia. Blogistani löydät juttua ja kuvia minulle läheisistä asioista sekä kaikenlaista pohdintaa maan ja taivaan väliltä. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Isänpäivä pulkassa

 Kiitokset taas edellisen postauksen kävijöille ja kommentoijille! Ihanaa kun ei tarvitse ihan issesseen täällä höpötellä.

Isänpäivää on vietetty perinteisin menoin. Menukin oli hyvin perinteinen, perunamuusia, uunissa haudutettua naudanpaistia, lapsosille jauhelihakastiketta, vihreää salaattia, "oman" metsän kanttarelleja. Niin kovin tavallista oli etten niitä edes valokuvaillut. Kahvin kanssa mokkapaloja. Perinteistä lämmikettä sai myös meidän isukki lahjaksi, paitaa, hanskaa ja brandya. Eiköhän niiden voimalla tarkene.

Omalle isälleni kävin sytyttämässä kynttilät haudalle. Ajatuksissani on hänkin ollut tänään. Tuonne syysmyrskyyn on yritetty sytytellä myös lyhtyihin kynttilöitä sekä ulkotulia, melko huonolla menestyksellä.

Viime viikko tuntui verottaneen voimia ihan todella. Päivätyön lisäksi riitti iltamenoa joka illalle. Mieluista sellaista, mutta kyllä ihminen "tässä iässä" tarvitsee aikaa ihan vaan oleiluun. Onneksi olin kaukaa viisas ja buukkasin pari lomapäivää ensi viikolle. Aion livistää koirineni mökille ja olla vaan. Kirjoitella ehkä (tänä vuonna kaupasta ostettuja) joulukortteja, neuloa ja lueskella. Lämmittää saunan ja käydä uimassa. Jos jaksan ja sää sallii niin ehkä haravoin viimeisiä lehtiä. 

Huomenna pitää vielä jaksaa tehdä töitä ja zumbailla. 

Yhdet piirakkasukat ovat valmistuneet.
Eipä tuossa Nostalgia-langassa juuri tuo kuvio erotu, mutta kun lankaa oli kotona niin siihen tartuin. Ja ihan perussukkaa on mielestäni tylsä tehdä. Kuvio näkyy kyllä paremmin kun sukan vetäisee jalkaan. Nämä menevät joulupakettiin, saas nähdä kenelle. 

Lämpimiä ajatuksia teille kaikille alkavalle viikolle!

4 kommenttia:

 1. Arvatenkin olet itse tuon kortin rakentanut. Todella taidokasta!

  VastaaPoista
 2. Kiva kortti ja komeet on sukatkin.
  Mukavaa alkanutta viikkoa ♥

  VastaaPoista
 3. ihana kortti ja lämpöiset sukat <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos taas kommenteista! Kortti on omatekemä, taidokkuudesta en niin tiedä. Siirryn nyt pariksi päiväksi nettipimentoon, palaillaan taas!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!