myTaste.fi

Tietoja minusta

Oma valokuva
Kirjastotäti Etelä-Suomesta kirjoittelee omaksi ja toivottavasti vähän muidenkin iloksi. Asustelen maalla ja perheeseeni kuuluu mies ja lapsia kotona ja maailmalla. Tavoittelen ekologista ja humaania elämänasennetta. Elämääni iloa tuovat luonto, mökkeily, puutarhanhoito, käsityöt, kirjat ja keittiössä puuhastelu. Pidän tanssimisesta ja käyn mielelläni teatterissa ja konserteissa. Minussa asuu myös pieni karavaanari. Omat haasteensa päiviini tuo fibromyalgia sekä liuta muita sairauksia. Blogistani löydät juttua ja kuvia minulle läheisistä asioista sekä kaikenlaista pohdintaa maan ja taivaan väliltä. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Nachopaistos nuorison mieleen

Tänään taas mietiskelin, mitä ruokaa tekisin, että maistuisi myös tyttärelle ja kaverille. Tortillat olisivat varma "nakki", ja niiden mukana saa upotettua myös reilusti tuoreita kasviksia. Tänään ei kuitenkaan pilkkominen huvittanut, joten menin  yli siitä mistä aita oli matalin. Tämä paistos herätti ihastuksen huudahduksia.

Kaupassa siis tex mex -hyllylle, sieltä mukaan pussi tortillachipsejä, purkki salsakastiketta (tulisuus maun mukaan, minä tyydyin miedoimpaan vaihtoehtoon) sekä purkki juustokastiketta. Paketti jauhelihaa ja juustoraastetta. Jauhelihat paistetaan ja maustetaan, laitoin myös salsakastikkeen (puoli purkkia) jauhelihan sekaan. Muita mausteita maun mukaan, potkua pitää olla. Nachot (puolet 450 g pussista) voideltuun uunivuokaan, jauheliha ja juustokastike sekoitellaan sekaan. Päälle juustoraastetta. Koko hoito uuniin 200 asteeseen noin puoleksi tunniksi. Valmista tuli, syömään! Tuo "mato" annoksen etualalla venynyttä juustoa ;). 

Jos porukkaa on paljon, tee tupla-annos uunipellille. Helppo myös nuorten tehdä itse vaikka illanistujaisiin!

Makoisaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. tykkään hirveesti texmex-mausteista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä tää maistui aikuisenkin suussa, mä en välitä kovin tulisesta joten tähän tuli vähän miedommin potkua.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!