myTaste.fi

Tietoja minusta

Oma valokuva
Kirjastotäti Etelä-Suomesta kirjoittelee omaksi ja toivottavasti vähän muidenkin iloksi. Asustelen maalla ja perheeseeni kuuluu mies ja lapsia kotona ja maailmalla. Tavoittelen ekologista ja humaania elämänasennetta. Elämääni iloa tuovat luonto, mökkeily, puutarhanhoito, käsityöt, kirjat ja keittiössä puuhastelu. Pidän tanssimisesta ja käyn mielelläni teatterissa ja konserteissa. Minussa asuu myös pieni karavaanari. Omat haasteensa päiviini tuo fibromyalgia sekä liuta muita sairauksia. Blogistani löydät juttua ja kuvia minulle läheisistä asioista sekä kaikenlaista pohdintaa maan ja taivaan väliltä. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Snautsereita mökkeilemässä
Muutama aurinkoinen mökkipäivä on vietetty ja taas kotiuduttu. Päivät sujuivat vaihtelevalla porukalla pilkkien, saunoen ja vähän herkutellenkin. Koirilla on ollut vauhti päällä, kun ovat päässeet aurinkoiselle järven jäälle juoksentelemaan:

Pinja

Veera ja PinjaRonja ja Pinja: taistelu kepistä


Kyllähän sitä moisessa touhussa koira väsähtää. Sitten voikin vallata oman sohvannurkan.

Tässä vielä yksi ikkunatuunaus. Tuo tarrateksti on Enkeli Werstaasta ja todella hyvälaatuinen. Vähän mutkia oli matkassa ennenkuin tarran sain. Ensimmäinen lähetys ei ole vielä tänäkään päivänä saapunut perille, mihin lie Itella sen kuljettanut. Enkeli Westas oli niin ystävällinen että lähetti uuden samaan hintaan.


Huomenna sitten herätäänkin kesäaikaan katsomaan, kun aurinko tanssii. Niin se kuulemma tekee pääsiäisaamuna. Aurinkoisia pääsiäsipyhiä!

4 kommenttia:

 1. Aurinkoista pääsiäisen jatkoa sinnekin :)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen ikkuna !
  Kyllä on ollut mahtavat säät pääsiäisenä.

  Mukavaa aprillipäivää, ole varovainen, ettet tule jekutetuksi ♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos vierailustasi. Tulinpa vastavierailulle.
  Kivoja temmellyskuvia ja sitten niinn väsähtäneitä temmeltäjiä.
  Ihana ikkuna :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Ei ole muuten kukaan jekuttanut...vielä!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!