myTaste.fi

Tietoja minusta

Oma valokuva
Kirjastotäti Etelä-Suomesta kirjoittelee omaksi ja toivottavasti vähän muidenkin iloksi. Asustelen maalla ja perheeseeni kuuluu mies ja lapsia kotona ja maailmalla. Tavoittelen ekologista ja humaania elämänasennetta. Elämääni iloa tuovat luonto, mökkeily, puutarhanhoito, käsityöt, kirjat ja keittiössä puuhastelu. Pidän tanssimisesta ja käyn mielelläni teatterissa ja konserteissa. Minussa asuu myös pieni karavaanari. Omat haasteensa päiviini tuo fibromyalgia sekä liuta muita sairauksia. Blogistani löydät juttua ja kuvia minulle läheisistä asioista sekä kaikenlaista pohdintaa maan ja taivaan väliltä. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kevätverhoja

Lupasin esitellä Jotexin paketin sisällön, kun se tulee.  Ja tulikin ihan parissa päivässä kun otin pikatoimituksen. Eteisen ja keittiön mattoja en ikävä kyllä saanut, kaikki kivat oli lopussa. Olen monesta kaupastakin katsellut mutta nyt ei oikein mikään kolahda. Vanhoilla mennään kunnes sopivat kävelevät vastaan.

Näitä valkoisia solmiamisnauhaverhoja on nyt alakerrassa joka huoneessa, saas nähdä milloin kyllästyn. Eipä näissä hinta hirvitä jos tulee tarve vaihtaa, Jotexin koko paketti maksoi alle 40 e.

Memories-verhot makuuhuoneeseen:


Ikkunasta näkyy vähän talvista maisemaakin. Ja meikäläisen Rellun perä.

Molempiin työhuoneisiin tällaiset:

Näissä viehätti tuon kuvion akvarellimaisuus.

Muutama peltinen ompputaulukin tuli pakettiin tilattua, näillä ei ollut hintaa kuin pari euroa.

Taulut lähtevät varmaan mökille, ovat ihan selvästi sinne tarkoitettuja.

Palaillaan taas, mukavaa sunnuntaita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos siitä!